Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki használ betétet és miért?

Ki használ betétet és miért?

Figyelt kérdés

Írjon az, aki betétet használ és indokolja is, ha lehet.

Kérlek, ne írjatok olyat hogy én nem betétet, hanem tampont használok, mert az jobb. Nem ez a kérdés. Köszi :)

2009. júl. 10. 18:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

vegyesen használom, de ha itthon vagyok meg éjszaka akkor csak betét. Akkor szoktam tampont felhelyezni ha megyek valahova és nem tudok cserélni vagy suliban mert mindig tele van a wc órán meg nem igazán engednek ki így betétet és tampont is használok, de utálom a tampont. Betétből pedig az always a legjobb, vagyis nekem ez vált be.

20/L

2009. okt. 12. 11:33
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

mióta a nőgyógyász közölte hogy tamponhasználattam van összefüggésben az hogy visszajön mindig az erősebb fehérfolyásom,azota max ha nyáron strand miatt tampon...amugy betét,vagyis csak az a vékony tisztasági,mert nemsokminden jön ki belőlem,elég az is

és miota nem tampon,azota tényleg nemigazán jön vissza az erősebb folyás

22/L

2009. okt. 12. 11:47
 23/32 anonim ***** válasza:
62%
nem bírnám elviselni h bennem vagy van valami. ráadásul higiéniátlannak tartom, hogy ott nyúlkáljak hogy valahogy feltegyem, jó helyen legyen, madzag meglegyen...betétet gyorsan kicserélem, akkor sem gond ha suliban vagyok vagy akár idegen helyen is simán elvagyok vele. jobban szeretem, biztosabbnak érzem.
2009. okt. 12. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt használok, mert nem használhatok tampont. Szóval orvosilag indokolt.
2009. okt. 12. 14:49
 25/32 anonim válasza:
53%
Én főleg tampont..amikor sportolok jól jön,és ha kimozdulok itthonról suliba vagy csak barátnőzni akkor is sokkal kényelmesebb érzés.Szerintem mindekettőnek vannak előnyei és hátrányai is,de én a tamponra szavazok,abból is csak az OB-ra mert a többi nem valami kényelmess...
2009. okt. 12. 16:50
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mind2öt használom.Azért használok tampont is mert hamar átáznék,1óra alatt átáznék.utolsó napokon csak betétet használok.Éjszakára is mind2öt,Így is 2-3óránként fel kell kelnem mert átáznék.de szerintem higénikusabb,mert nem kell felnyúlkálni.
2009. okt. 12. 16:52
 27/32 anonim ***** válasza:
70%

Én nem mernék tampont használni felnék, hogy nem jön ki meg hasonlók...Betét sokkal jobb szerintem.

14/L

2009. okt. 12. 16:58
 28/32 anonim válasza:
0%

UUUh én nagyon utálom a betétet, szerintem higiéniátlan 2-3 órát ülni a saját levedben, beleragadni, minden egyes pisilésnél találkozni vele... fuuuuj... jó ennyi erövel a tampon is higiéniátlan mert az meg 2-3 órát fent van de legalább nem kacsintanak rám a cafatok... :S

szóval részemről tampon... inkább semmi mint betét... idegesit, be se tudom rakni rendesen pedig már megvan jópár éve...:S

részemről tampon

2009. okt. 12. 22:15
 29/32 anonim válasza:
ja elözö vok... meg nekem mindig mellé megy, átázok pedig már szinte akkora mint amit egy kisbaba alá kell rakni... nekem nem megy... tudom nem kértél ilyen véleményt, de a viszonyitáshoz ez is kell...
2009. okt. 12. 22:17
 30/32 A kérdező kommentje:
Oké Semmi baj, hisz mindenkinek van véleménye és nem csak jó lehet. :) Én ilyen szárnyasat használok ultra nem is tudom milyet és ha suliba vagyok 8 órát simán kibírja és nem folyik mellé. Pedig jó nem nagyon sok de azért szokott jönni. :) Régen csak két vékony betétet haasználtam, amikor még az elején voltam a mensinek. Nem mertem betenni a vastagabb szárnyasat, mert attól féltem hogy milye nagy az meg stb. :) De én mostanában megvagyok elégedve a betéttel pedig már kipróbálnám a tampont csak azt se merem :S em tudom miért .
2009. okt. 14. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!