Én is betétet használok jobban megbizom benne nem tudom miért már a kezdetetek óta:)
2009. júl. 13. 13:24
12/32 anonim válasza:
Én is betétet használok:) Egyrészt mert természetesnek és egészségesebbnek találom, másodszor pedig a tampont rühellem. A nővérem és anyám ugyan nyaggattak hogy használjak tampont, de próbálkoztam vele és nem ment. Én betétes vagyok:) És a mensi arra való, hogy kijöjjön, nem? :)
2009. okt. 9. 22:47
13/32 anonim válasza:
Én hol betét,hol tampont.
Amikor megjön ,az első másfél napban mindig iszonyatosan fáj a hasam,és akkor nem lennék képes még a tampont is használni.
2009. okt. 11. 21:39
14/32 anonim válasza:
a betét sokkal jobb., azért azt mert régebben bent ragadt egy tampon és csak 5 nap múlva jött ki..
2009. okt. 11. 21:57
15/32 anonim válasza:
Én amikor csak tehetem, betétet használok (épp aktuális), de ha dolgozok, akkor kombinálom a kettőt, mert munkámból adódóan nem mindig van lehetőségem akkor cserélni, amikor szükséges, teljes műszakom alatt emberekkel foglalkozok, úgyhogy eléggé gáz az átázás (ráadásul fehér a munkaruhám), ilyenkor a kettő együtt ideális erősebb napokon. Gyengébbeken pedig csak betét. Kicsit én is idegenkedek a tampontól, mert utálom feldugdosni, de néha muszáj... És pár hónapja megfigyeltem, hogy ha erősebb napokon tampont is használok, erősebbek a görcseim.
2009. okt. 11. 22:25
16/32 anonim válasza:
Betétet használok, egészségesebbnek tartom. Régen használtam tampont is, manapság csak akkor, ha strandra megyek, vagy nyaralok, és közben "megjön a vörös hadsereg", szóval ritkán.
2009. okt. 11. 22:25
17/32 anonim válasza:
Vegyesen használom a tampont és a betétet. Sok függ az alkalomtól de néha csak simán egyikhez, vagy másikhoz van kedvem. Egyik sem okoz kellemetlenséget nekem.
A betétet azért érzem kényelmesebbnek mert jól látszik, mikor kell cserélni és sokkal egyszerűbb, nah meg egészségesebb.
A tampon azért jó, mert tisztább vagyok kívül, mintha nem is lenne meg épp, viszont felrakni problémás kicsit. Azért megoldom.:) Meg néha feléek, hogy bár kezet mostam, vmi láthatatlan körmöpiszokkal mégis megfertőzöm magam ott benn.:S
2009. okt. 11. 23:10
18/32 anonim válasza:
Én csak ritkán. Ha használok, akkor annak az az oka, hogy olyan helyen kéne tampont cserélnem, ahol nem tudok kezet mosni, így a betét berakásakor nem kell hozzáérnem magamhoz. Vagy olyankor használok, ha tudom, hogy valószínűleg egyáltalán nem lesz módom tampont cserélni, és mivel a tampon, miután megtelt, átereszti a vért, így még ott a betét ami megfogja a cuccot.
2009. okt. 11. 23:10
19/32 anonim válasza:
Azért használok betétet, mert írtozom a tampontól. El sem tudom képzelni, hogyan-hova rakjam fel és félek is tőle. Sokkal egyszerűbb a betét és nekem kényelmes is:)
Még szűz 17 éves lány
2009. okt. 11. 23:43
20/32 anonim válasza:
Én a tampon mellé, kiegészítésnek használom, mert olyan a munkám, hogy nem tudok azonnal wc-re menni, így a betét véd, amikor a tampon már átázik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!