Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki használ betétet és miért?

Ki használ betétet és miért?

Figyelt kérdés

Írjon az, aki betétet használ és indokolja is, ha lehet.

Kérlek, ne írjatok olyat hogy én nem betétet, hanem tampont használok, mert az jobb. Nem ez a kérdés. Köszi :)

2009. júl. 10. 18:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is betétet használok jobban megbizom benne nem tudom miért már a kezdetetek óta:)
2009. júl. 13. 13:24
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is betétet használok:) Egyrészt mert természetesnek és egészségesebbnek találom, másodszor pedig a tampont rühellem. A nővérem és anyám ugyan nyaggattak hogy használjak tampont, de próbálkoztam vele és nem ment. Én betétes vagyok:) És a mensi arra való, hogy kijöjjön, nem? :)
2009. okt. 9. 22:47
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Én hol betét,hol tampont.

Amikor megjön ,az első másfél napban mindig iszonyatosan fáj a hasam,és akkor nem lennék képes még a tampont is használni.

2009. okt. 11. 21:39
 14/32 anonim ***** válasza:
86%
a betét sokkal jobb., azért azt mert régebben bent ragadt egy tampon és csak 5 nap múlva jött ki..
2009. okt. 11. 21:57
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor csak tehetem, betétet használok (épp aktuális), de ha dolgozok, akkor kombinálom a kettőt, mert munkámból adódóan nem mindig van lehetőségem akkor cserélni, amikor szükséges, teljes műszakom alatt emberekkel foglalkozok, úgyhogy eléggé gáz az átázás (ráadásul fehér a munkaruhám), ilyenkor a kettő együtt ideális erősebb napokon. Gyengébbeken pedig csak betét. Kicsit én is idegenkedek a tampontól, mert utálom feldugdosni, de néha muszáj... És pár hónapja megfigyeltem, hogy ha erősebb napokon tampont is használok, erősebbek a görcseim.
2009. okt. 11. 22:25
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Betétet használok, egészségesebbnek tartom. Régen használtam tampont is, manapság csak akkor, ha strandra megyek, vagy nyaralok, és közben "megjön a vörös hadsereg", szóval ritkán.
2009. okt. 11. 22:25
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Vegyesen használom a tampont és a betétet. Sok függ az alkalomtól de néha csak simán egyikhez, vagy másikhoz van kedvem. Egyik sem okoz kellemetlenséget nekem.

A betétet azért érzem kényelmesebbnek mert jól látszik, mikor kell cserélni és sokkal egyszerűbb, nah meg egészségesebb.

A tampon azért jó, mert tisztább vagyok kívül, mintha nem is lenne meg épp, viszont felrakni problémás kicsit. Azért megoldom.:) Meg néha feléek, hogy bár kezet mostam, vmi láthatatlan körmöpiszokkal mégis megfertőzöm magam ott benn.:S

2009. okt. 11. 23:10
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ritkán. Ha használok, akkor annak az az oka, hogy olyan helyen kéne tampont cserélnem, ahol nem tudok kezet mosni, így a betét berakásakor nem kell hozzáérnem magamhoz. Vagy olyankor használok, ha tudom, hogy valószínűleg egyáltalán nem lesz módom tampont cserélni, és mivel a tampon, miután megtelt, átereszti a vért, így még ott a betét ami megfogja a cuccot.
2009. okt. 11. 23:10
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért használok betétet, mert írtozom a tampontól. El sem tudom képzelni, hogyan-hova rakjam fel és félek is tőle. Sokkal egyszerűbb a betét és nekem kényelmes is:)

Még szűz 17 éves lány

2009. okt. 11. 23:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a tampon mellé, kiegészítésnek használom, mert olyan a munkám, hogy nem tudok azonnal wc-re menni, így a betét véd, amikor a tampon már átázik.
2009. okt. 12. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!