Van még olyan húszas éveiben járó lány, aki betétet használ?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 20:32
3/9 anonim válasza:
Én betétet vagy tampont, mikor melyikhez van kedvem, de éjszakára pl. mindig betétet.
4/9 anonim válasza:
Mivel én nem tudom feltenni a tampont, így én is.
6/9 anonim válasza:
Soha életemben,nem használtam tampont!
7/9 anonim válasza:
Én csak végszükség esetén használok tampont...ha nagyon erősen megvan és tudom, hogy nem lesz módom kicserélni a betétet, akkor teszek be tampont IS. De próbálom kerülni, nem szeretem. 2009 nyarán használtam utoljára.
21/l
8/9 anonim válasza:
Én kombinálom a kettőt.
Ha itthon vagyok, vagy éjszakára általában betétet használok.
Sport, nyaralás, buli--- tampon.
De javaslom neked is, hogy ne mindig tampont használj, mert egyre nagyobb esélyed lesz egy csúnya fertőzés összeszedésére.
9/9 anonim válasza:
mindkettőt,jó dolgok,ha erős a vérzésem vagy úszáshoz és éjszakára tampont,amúgy egészségügyi és tisztasági egyaránt;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!