Manapság miért érzi magát sok húszas éveiben járó lány öregnek?
Én 23 vagyok, de már nem értem a fiatalokat. Férjem van, és gyereket várok, akit terveztünk :) Nem járunk bulizni, inkább csak főzőcskézek otthon, rendezem a kertet.
Akkor most már én is öregnek számítok?
Szerintem ezt inkább azok mondják akiknek nincs párjuk, vagy gyerekük.
De amúgy ez jó kérdés, mert nekem is néha eszembe szokott jutni, hogy "bezzeg XY már itt tart". Mert folyton hallom, hogy a volt oszt-társaimat eljegyzik, férjhez mentek, gyereket szültek, és ezért lemaradottnak érzem magam hozzájuk képest. Persze tudom ez nem így van, meg ez csak mikor nagyon nincs mit csinálnom, akkor jut eszembe.
22/L
Én is sokszor hallottam már ezt, de nekem sokszor úgy tűnik, mintha valójában tetszene nekik, és persze fiataloknak érzik magukat, csak ez olyasmi mint az időseknél az, hogy akkor is "fáj a lábamot" hangoztatnak, amikor nem fáj. Aki ennyi idősen úgy érzi, hogy nem ott tart az életében, ahogy ő azt eltervezte, az mintha magyarázkodna ezzel, elütné valahogy a dolgot, nehogy valaki komolyan felhozza ezt nekik. Aki pedig már "révbe ért" az olyan hangsúllyal mondogatja, hogy na bezzeg a többi fiatal ilyen meg olyan, de ő bezzeg...
Persze az is lehet, hogy valaki visszasírja a régebbi "gondtalan" éveit, és azzal, hogy "rájött" miben is áll az önálló felnőtt élet, ő már sokat öregedett, sokan meg csak viccelődnek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!