Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki használ betétet és miért?

Ki használ betétet és miért?

Figyelt kérdés

Írjon az, aki betétet használ és indokolja is, ha lehet.

Kérlek, ne írjatok olyat hogy én nem betétet, hanem tampont használok, mert az jobb. Nem ez a kérdés. Köszi :)

2009. júl. 10. 18:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
pl.a lányom,mert azt mondja nem tudja felhelyezni úgy hogy ne érezze,hogy bent van,,,,
2009. júl. 10. 19:00
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy 98%-ban használok betétet. A tampontól rosszul leszek. Megfájdul a fejem és hányingerem lesz. Van valamilyen betegség, aminek ezek a tünetei és a tampontól van. Na nekem olyanom van. De néha kénytelen vagyok tamponozni, mert pl. nem tudok egy óra múlva cserélni vagy utazok vagy edzésre megyek. De többnyire betétet használok és Always-t. Több méretet váltogatok. A legnagyobbtól az egészen kicsiig mindenféle méretet használok egy-egy mensi alatt. Éjszaka is.
2009. júl. 10. 19:01
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
én azért használok betétet,mert amikor megpróbálkoztam a tamponnal,nem tudtam felrakni,meg fájt is:(és azóta nem merek tampont használni.ezért a betétesek táborába tartozom:)
2009. júl. 10. 19:02
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

19:02-es válaszoló vok:én is Always-t használok,3 cseppeset:)

15/l

2009. júl. 10. 19:04
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem kényelmesebb a betét..meg elég darabos a menstruációm, nem igazán lenne jó eldugaszolnom magam.. always 4-5 cseppeset használok.. 24/l
2009. júl. 10. 19:15
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Betétet. Always, Carefree. A tampontól én is rosszul vagyok és utálom fel-/kivenni. A betét is gáz mert mindig látom a vért:( ahányszor csak pisilni megyek. Terhesnek jó lenni, nincs ilyen gond:)
2009. júl. 10. 19:16
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudom felrakni a tampont és idegenkedek bármitől, amit saját magamba kell feltennem... szóval maradt a betét. Azalatt nem járok sehova és ezt mindenki maximálisan megérti.
2009. júl. 10. 19:16
 8/32 anonim ***** válasza:
73%
Én betétet használok, mert ez egészséges és természetes., hogy nem dugaszoljuk el az útját.
2009. júl. 10. 20:33
 9/32 anonim válasza:
95%
Én vegyesen.Ha nappal van és megyek valahova akkor tampont,de amugy éjjel meg itthon mindig betétet használok,nekem az higénikusabb is na meg bárki bármit mond sokkal egészségesebb. Jobban ki tud tisztulni.
2009. júl. 10. 20:34
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Hólyaggyulladásra elég hajlamos vagyok sajnos, így orvosi javaslatra használok betétet. pedig korábban én is tampont használtam. sok nőgyógyásztól hallottam, hogy a tampon a betéttel ellentétben igazi bacitenyészet, csak nem mindenki érzékeny rá, azaz nem mindenkinél okoz tüneteket.

23 L

2009. júl. 10. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!