Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami bajom attól ha...

Lehet valami bajom attól ha néha ezzel "szórakozom"?

Figyelt kérdés

Nemrégen olvastam hogy aki análozni szeretne, annak jobb ha elöbb ki mossa a hátsófelét, mármint ugy hogy a tusoló rózsáját lecsavarod, feldugod magadnak a tusoló - csövet s teleengeded magad vizzel, majd elmész gyors wc-re, mert kijön bellöled minden "szar" :D ezt még igy nem próbáltam, nemtudom hogy használ-e, de én mást próbáltam.

Lecsavartam a rózsát a tusoló-csöröl, bedugtam a puncimba, teleengedtem magam vizzel, majd "kinyomtam" magamból a vizet, ugynézett ki mintha pisilnék, de vicces látvány volt, s ezért alaposan kimostam magam.

Ugy ez nem okozhat bajt? Mármint a szexuális életemre nézve vagy hasonlók.

18/L

2012. júl. 5. 01:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelynek van egy természetes öntisztító képessége Ha te rászoksz, hogy kimosod magad, akkor hamarabb kapsz el pl. fertőzéseket
2012. júl. 5. 01:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Upsz! Akkor nem csinálom többé, tegnap volt az elsö alkalom, meg akkor az utolsó alkalom is :D

Köszi válaszod! :)

2012. júl. 5. 01:47
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ha így masztizol akkor kutya bajod nem lehet, bár attól is függ meddig tart és milyen rendszerességgel csinálod.
2012. júl. 5. 05:09
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
Ha ezt csinálod, akkor nagyon erős inger éri a puncidat, és egy férfi se tud majd rendesen kielégíteni.
2012. júl. 5. 06:45
 5/10 anonim ***** válasza:
3. vagyok, amit csinálsz irrigálásnak hívják, olvass utána.
2012. júl. 5. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
de ha análozni akarsz,akkor miért a puncidba dugtad? ne haragudj,de nem értem az összefüggést...
2012. júl. 5. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
a hüvelyedbe ne csináld mert a természetes PH megváltozik és könnyen elszaporodnak a baktérimok,gombák na meg nem éppen steril a zuhanycsö sem...
2012. júl. 5. 11:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak kipróbáltam egyszer, nem fogom többé csinálni, nem játszom az egészségemmel :)

Nem akarok análozni, csak leirtam honnan jött az ötlet ahhoz hogy ezt kipróbáljam. Aki análozni akar az ugy mossa ki "magát", én nem akarok, ezért nem a se**em mostam ki, hanem a puncimba töltöttem a vizet. Igy érthetöbb? :P

2012. júl. 5. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja :D

Hát oda meg ne töltd,merr felesleges.Pláne nem a koszos csőből folyó klóros csapvizet.

Jókat írtaka többiek,ezzel csak ártasz,mint használsz magadnak.Irrigálni akkor kell,ha valamilyen fertőzésed van,akkor is célszerű egy ehhez való készletet beszerezni(gyógyszertár,drogéria)és felforralt kamillás vízzel elvégezni...

2012. júl. 5. 11:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszi mégegyszer a válaszokat :D :)
2012. júl. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!