Lehet valami bajom attól ha néha ezzel "szórakozom"?
Nemrégen olvastam hogy aki análozni szeretne, annak jobb ha elöbb ki mossa a hátsófelét, mármint ugy hogy a tusoló rózsáját lecsavarod, feldugod magadnak a tusoló - csövet s teleengeded magad vizzel, majd elmész gyors wc-re, mert kijön bellöled minden "szar" :D ezt még igy nem próbáltam, nemtudom hogy használ-e, de én mást próbáltam.
Lecsavartam a rózsát a tusoló-csöröl, bedugtam a puncimba, teleengedtem magam vizzel, majd "kinyomtam" magamból a vizet, ugynézett ki mintha pisilnék, de vicces látvány volt, s ezért alaposan kimostam magam.
Ugy ez nem okozhat bajt? Mármint a szexuális életemre nézve vagy hasonlók.
18/L
Upsz! Akkor nem csinálom többé, tegnap volt az elsö alkalom, meg akkor az utolsó alkalom is :D
Köszi válaszod! :)
Csak kipróbáltam egyszer, nem fogom többé csinálni, nem játszom az egészségemmel :)
Nem akarok análozni, csak leirtam honnan jött az ötlet ahhoz hogy ezt kipróbáljam. Aki análozni akar az ugy mossa ki "magát", én nem akarok, ezért nem a se**em mostam ki, hanem a puncimba töltöttem a vizet. Igy érthetöbb? :P
Ja :D
Hát oda meg ne töltd,merr felesleges.Pláne nem a koszos csőből folyó klóros csapvizet.
Jókat írtaka többiek,ezzel csak ártasz,mint használsz magadnak.Irrigálni akkor kell,ha valamilyen fertőzésed van,akkor is célszerű egy ehhez való készletet beszerezni(gyógyszertár,drogéria)és felforralt kamillás vízzel elvégezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!