Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem értem mi történik velem,...

Nem értem mi történik velem, , , mindig miután menstruálok egy kis időre re eleg gyakran vannak alhasi fajdalmak. Csak akkor érzem őket mikor ülök le vagy hirtelen fel állok. Szerintetek mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi, csak menstruálsz.

Ne ess kétségbe.

2012. júl. 4. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha csak menstruációnál érzed, akkor semmi baj! :)
2012. júl. 4. 18:05
 3/11 A kérdező kommentje:
jo de miutan joval le jar a menstuaciom azutan jellentkezik
2012. júl. 4. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
ha rá 2 hétre kb akkor a peteérésedet érzed. Sokaknak nagyon nyilalgat szurkál olyankor. Örülj neki mert ha majd babát akarsz könnyü lesz belőni az ideális időpontot a megtermékenyülésre.
2012. júl. 5. 11:07
 5/11 A kérdező kommentje:
igen most van a peteeresem mert ki szamoltam..es akkor lehet h attol faj nekem?mindig amikor le jar a mensim utanna kb 2 hetre?
2012. júl. 5. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor tuti azért. Nyugi ez teljesen normális. Amigy nem akarsz babát addig nagyon figyelj ezeken a napokon. persze mint tudjuk máskor is teherbe lehet esni de ilyenkor a legnagyobb az esély rá.
2012. júl. 6. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Endometriózisról már hallotál?

Nézd meg a róbert károly klinika honlpján a bal sarokban az endometriózis centrumnál a cikkeket.

2012. júl. 8. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy endoról lenne szó, mivel csak enyhe fájdalom, pl hirtelen felállásnál a havi után két héttel. Egyértelműen peteérés jele.
2012. júl. 8. 22:41
 9/11 A kérdező kommentje:
ertem..most meg nagyon erzekenyek a mellbimboim lehet azert mert 8nap mulva beteg kell legyek vagy valami mas ok? segits kerlek
2012. júl. 8. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Endo lehet tunetmentes is.
2012. júl. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!