Alhasi fájdalmak, mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy kb olyan 3 honapja görcsöl inkabb az alhasam és vagy a bal vagy jobb oldalamba szurkal enyhe fájdalom de tudni kell rolam hogy én annál sokkal többnek érzem.16 eves lany vagyok de mar vagy 3 eve nagyon felek a vakbélgyulladástól bármi bajoom van rögtön arra gondolok. Már kétszer voltam az orvosmnál először azt mondta virusos betegség, másodszorra megmutattam neki hol fáj azt mondta a petefészkemmel lehet valami . Anyukam mar sokszor azt hiszi hogy csak bebeszélem magamnak és már énis gondoltam erre hogy teljesen megőrültem 3 honapja ettől rettegek hogy vakbélgyulladásom van, és épp ma este olvastam olyanról hogy kronikus vakbélgyulladás ami elvileg olyan hogy akár honapokig is elhuzodhat és alig alig van fájdalma és most persze egyből arra gondolok hogy nekem az lehet:S de mint mondtam a petefészkemnél van a szurkalas az orvosom gyulladásra gyanitott ha nem mulik mennem kell nőgyogyászhoz. Szerintetek már csak bebeszélem a félelem miatt? Ja és nagyon sokszor idegeskedem és általába ilyenkor görcsöl a hasam. Lécci nyugtassanok meg mert szinte már aludni sem merek.2012. jún. 29. 21:38
1/2 anonim válasza:
megnyugtatlak, a vakbélgyulladást azért műtik azonnal, mert ennyi idő után már vagy belehaltál volna, vagy nem tudnál mozogni :) Ajánlatos lenne elmenned orvoshoz, egy egyszerű oltrahanggal fény derülhet mindenre, lehet, hogy petefészek ciszta, amitől szintén ne ijedj meg, gyógyszerrel simán kezelik.
2/2 anonim válasza:
Nyugi már 2 éve nálam is ez van. A nőgyógyászom tavaly és azelőtt is krónikus vakbélgyulladást állapított meg. A sebészek kinevették, uh sem mutatott ki semmit, elküldtek mr-e is, ott sem volt semmi, mégis fájt Aztán petefészek gyulladásom volt, valamint a hólyagommal voltak bajok. Sokszor és hamar felfázom. Most is fáj, már 3 napja, de ez az én hibámból. Felfáztam (40°C-ban is fel lehet :D ) Szedjél tőzegáfonyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!