Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Lassan 16 éves leszek és még nem jött meg a menstruációm. Tervezzük h elmegyünk nőgyógyászhoz, mert félek h valami baj van.2012. jún. 29. 14:46
1/5 anonim válasza:
Akkor ezt a tervet valósítsd is meg, hogy nőgyógyászhoz mész. 16 éves kor az a határ, amikor már el kell menni nőgyógyászhoz, ha egy lány addig sem menstruál.
3/5 anonim válasza:
én 16 évesen elmentem 3 orvoshoz is mind azt mondta h várjak mert későn érő tipus vagyok és azt mondták hogy 18 éves koromig ráérek várni vele és 17 évesen jött meg nekem nem kell félni ha nem jön meg 16 évesen sem
4/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ott majd megtudsz mindent.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. jún. 29. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!