Mi bajom lehet ha 24 óráig volt benn egy tampon?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs h fordulhatott elő, nem vagyok szétszórt ilyen még soha nem esett meg velem, de valahogy elfelejtettem kivenni a régit és felhelyeztem egy újat, amit rendesen cseréltem és csak fürdésnél vettem észre h még egy madzag lóg belőlem...kérlek ne szidjatok h h lehetek ilyen béna, engem is megrémít...lehet tőle bármi bajom? (csak sejtem h kb 24 órája volt benn)
21L
2012. jún. 30. 18:15
1/7 anonim válasza:
Ha már eltávolítottad nem lesz baj, de a TSS pont így alakulhat ki nagyon könnyen... Szerintem ebben a hónapban már hanyagold a tampont.
3/7 anonim válasza:
Így már én is jártam! Azt hittem csak én lehetek ilyen béna :D, bocsi nem bántásból! Nem lesz tőle bajod, nekem sem lett!
4/7 anonim válasza:
Uhh én is mindig ettől félek, hogy így járok! Fürdésnél ezért is szoktam ellenőrizni, hogy nem e maradt bent tampon, még ha nem is lóg ki semmi :) Ha különösebb panaszok nem jelentkeztek akkor bajod nem lesz belőle szerintem. 25/L
5/7 anonim válasza:
8 óránál tovább nem szabad a tampont soha bent hagyni a hüvelyben!!!
6/7 anonim válasza:
Kedves utolso, ezt nyilvan a kerdezo is tudja, es nem szandekosan hagyta bent 24 oraig, ezert is aggodik.
7/7 Dodesz.. válasza:
Hát....Én is voltam így... Hüvelygomba. Nekem az lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!