Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg nem egészséges?

Tényleg nem egészséges?

Figyelt kérdés

csak a menstruációm kezdetekor használtam betétet, azóta mindig tampont, még éjszakánként is. erre egyre többen jönnek azzal, hogy esténként betét kéne, sőt már a barátom is rákezdett.

tényleg egészségtelen folyamatosan azt használni?

2012. jún. 29. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Ez nagy hülyeség, én is mindig tampont használok, sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is ....
2012. jún. 29. 13:03
 2/8 anonim válasza:
47%
Talán te is a fodrászodtól hallottad h nem egészséges minden nap a tampont használni?
2012. jún. 29. 13:04
 3/8 anonim válasza:
95%

Háááttt...azért valami lehet benne, hogy nem egészséges. Gondolj bele, egy hétig (nem tudom, hogy meddig menstruálsz) folyamatosan idegen dolog van a szervezetedben. Nekem a nőgyógyász is mondta, hogy estére betétet használjak.

A higiéniát pedig nem a tamponnal kell megoldani. Ha mensizek, én reggel és este is fürdök.

2012. jún. 29. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg nem egészséges. Legalább éjjelre hagyni kéne, hogy rendesen kitisztuljon a hüvelyed.
2012. jún. 29. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Olvasd el az OB-s doboz oldalát Babám! Egyértelműen káros!
2012. jún. 29. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:

elolvastam és sok mindent tanácsoltak is (nem a fodrász)

köszönöm az értelmes válaszokat

2012. jún. 29. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Jöhetnek a lepontozások, de megfelelő tamponhasználat mellett teljesen egészséges. Jobb, mint a vérben üldögélni! Ha max 8 órát alszol, akkor nyugodtan lehet használni este is, le van írva a tájékoztatóban. És hogy pang a vér, az az évszázad baromsága, a tampon nem dugó, hanem szivacs, ha megtelik átfolyik a vér, nem pang ott semmi...
2012. jún. 29. 13:25
 8/8 NoDr válasza:
hát szerintem meg nem akkora hülyeség,én nappal tampont mert az biztos hogy biztonságosabb,de éjjel betétet mert szerintem éjjel nappal nem egészséges.a menstruáció lezajlása mindenkinél más,nekem elég erős,és volt olyan hogy rohantam haza mert átáztam tamponnal,és mikor kivettem utána is dőlt ki belőlem bőven ami bennrekedt.én nem mernék azzal aludni.bár én szerencsére felébredek mindig automatikusan mielőtt átáznék betéttel.
2012. júl. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!