Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bent ragadt a tampon?

Bent ragadt a tampon?

Figyelt kérdés
Hajnalban félálomban voltam, és mivel sok vérzésem van a tampon mellett betétet is használok...és nem emlékszem helyeztem-e fel tampont vagy sem. Hajnalban visszafeküdtem és amikor felkeltem, megint cserélni szerettem volna, mivel a betét majdnem megtelt, viszonylag normális idő alatt, ...akkor vettem észre, hogy nincs tampon...hülye vagyok, de nem emlékszem, hogy helyeztem fel vagy sem, szerintetek lehet szó olyasmiről, hogy a zsinorral együtt felcsúszott, vagy megnyugodhatok, és tényleg elfelejtettem felhelyezni...? Ha mégis felcsúszott, akkor azt hogy vehetem észre? (Megpróbáltam keresni, de nem éreztem semmit!)

2012. jún. 30. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez kizárt! Elfelejtetted szerintem! :P
2012. jún. 30. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért fordulj nőgyógyászhoz!
2012. jún. 30. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ezzel nőgyógyászhoz fordulni, guggolj le a WCben és nyomj, ha van fent tampon az ki fog csúszni, de szerintem is csak kába voltál reggel.
2012. jún. 30. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Be voltál rúgva?
2012. jún. 30. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is elfelejtetted, ilyen mar volt velem is. Amint megtellik, ki fog csuszni. De a guggolva nyomas is jo, mert probaltam es mukodik. Ezert nem kell nogyogyaszhoz menni, foleg ha elfelejtetted. :-)
2012. jún. 30. 16:48
 6/7 A kérdező kommentje:
...nem voltam berugva...
2012. jún. 30. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha fel is nyúltál, akkor biztos, hogy érezted volna ha ott van!
2012. júl. 1. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!