Tamponnal fürdés?
Figyelt kérdés
Táborozni megyek a velencei-tóhoz.
Valószínű akkor fog mejönni:/
Tamponnal fürödhetek?
Nem akarok órákat a vízben lenni, de azért én is szeretnék fürdeni....
Lehet?
A másik hogy ti melyiket ajánljátok elsőre?
A legtöbb helyen az ob. minit ajánlják elsőre. Nektek mi a véleményetek róla?
Kérlek csak Értelmes válaszokat adjatok!
13/L
2012. jún. 29. 00:43
1/11 anonim válasza:
Igen, fürödni lehet tamponnal.
Én is az OB ajánlanám,de úgyis magad fogod kitapasztalni hogy melyik lesz jó neked.
Nem kell aggódni,és jó nyaralást
2/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jún. 29. 01:06
3/11 anonim válasza:
1, maximum 2 óránként mindenképpen cserélned kell a tampont. Ha kijössz a vízből, töröld meg a puncidat intim törlőkendővel és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be.
4/11 anonim válasza:
Kijavítanám az előttem szólót, fürdés után, amikor kijössz a vízből, akkor vedd ki a bent lévőt és tégy be újat! És minden alkalommal amikor a vízből kijössz újat tegyél fel! Nem a fürdés előtt kell cserélni, ez oltári baromság! OB-ben biztosan nem fogsz csalódni, én azt használom, amióta csak menstruálok. Először a minit, aztán váltottam a normál méretűre. Jó nyaralást, érezd jól Magad! :-)
5/11 anonim válasza:
Az természetes, hogy a régit kiveszi, mielőtt újat tesz be!
6/11 anonim válasza:
Nem is ez volt a lényeg, ez természetes. Milyen okos Vagy! :-)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. jún. 29. 14:29
8/11 A kérdező kommentje:
Rögtön utána kell cserélni vagy várhat pár percet? (5-10p max)
2012. jún. 29. 20:43
9/11 anonim válasza:
Amilyen hamar csak lehet, ki kell cserélni!!!
10/11 anonim válasza:
Azért 5....10 perc miatt ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!