Tamponnal tóban fürdés szerintetek mennyire jó?
Figyelt kérdés
Holnap lenne egy sárkányhajó-versenyünk, és hoppá, pont ma jött meg. Holnap tehát egy elég erős napom lesz, és ezért gondoltam, hogy tampon az mennyire hatásos, és melyiket ajánljátok? Vízzbe lehet vele ugrani, utána nem lesz esetleg tiszta vér a gatyám?2012. máj. 25. 16:41
1/4 anonim válasza:
Csak tamponnal fürödhetsz, de maximum egy órát!!!
2/4 anonim válasza:
Tampon nélkül eszedbe se jusson fürödni a fertőzésveszély miatt.
Hatásos, de azt már neked kell tudnod, hogy melyik fajta lenne számodra megfelelő (szűz vagy -e még, mennyire erős a vérzésed stb.).
Nem, nem lesz tiszta vér a gatyád, persze ne hagyd bent fél napig.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és jó, hogy ennyire siettetek vele! Akkor azt hiszem, hogy ígytalán dobhatok egy szaltót a hajóorról is akár. :D Mentek a kezek!
2012. máj. 25. 18:46
4/4 anonim válasza:
Én ha tóparton nyaralok és pont megvan, akkor tampont használok. Kb másfél óránként cserélem, soha nem áztam át. Pedig erős a vérzésem, super ob-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!