Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon es menzesz?

Tampon es menzesz?

Figyelt kérdés
a baratnom olyan kerdessel allt hozzam amire en nagyon nem tudom a választ, ugyh inkabb rákérdek, tampont használ menzesz alatt, de allitolag szivarog neki, mert a bugyija nedves lesz, de nem véres, hanem csak nedves, szintelen, ez hogy lehetséges? en nogyogyszhoz kuldtem h kerdezzen rá, de már en is kivancsi lettem...
2012. jún. 28. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Folyásra is tampont használ? Azért kérdezem, mert azt írtad, hogy nem véres lesz a bugyija.
2012. jún. 28. 14:41
 2/16 anonim válasza:
Sűrűbben kéne cserélni!
2012. jún. 28. 14:42
 3/16 A kérdező kommentje:
menzesze megvan, felszurja a tampont, de h akkor lesz nedves a bugyija, és nem véres, hanem átlatszo..
2012. jún. 28. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezt én is tapasztalom... Én úgy gondolom, hogy ahogy a tampon fenn van, a vér is fentről jön, és úgy telítődik szép lassan fentről lefelé. A hüvely fala viszont nyálkahártya, így a nedv sem csak úgy termelődik, hogy most "itt meg itt meg itt van két-két luk, oszt' onnan jön"... Szóval a tampon alatt lévő hüvelyfal ugyanúgy termel nedvességet, és az szivároghat...

Kövezzetek meg, ha hülyeséget beszélek, ez csak saját vélemény :)

Orvosra én még nem gondoltam ezügyben, mert színtelen-szagtalan a "cucc", de most elbizonytalanodtam...

2012. jún. 28. 14:43
 5/16 A kérdező kommentje:
en arra gndoltam h nem e pisilestol de azt mondja h nem
2012. jún. 28. 14:44
 6/16 anonim ***** válasza:
"felszúrja" xDDD
2012. jún. 28. 14:44
 7/16 anonim ***** válasza:
A pisi meg a menstruáció marhára nem egy helyről jön ám, már ne haragudj... :)
2012. jún. 28. 14:45
 8/16 A kérdező kommentje:
# 4/5 ennek lehet értelme, szerintem
2012. jún. 28. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
10%
A pisi nem onnan jön, ahonnan a menstruációs vér. A punciban 2 lyuk van. Az első a húgycső, ahonnan a pisi jön. Mögötte van a hüvely, onnan jön a menstruációs vér.
2012. jún. 28. 14:46
 10/16 A kérdező kommentje:
en ismerem a noi anatomiat, de ha wc-zett es nem torolte meg pl pisi utan magat attol lehet a bugyi nedves..
2012. jún. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!