Tampon es menzesz?
Figyelt kérdés
a baratnom olyan kerdessel allt hozzam amire en nagyon nem tudom a választ, ugyh inkabb rákérdek, tampont használ menzesz alatt, de allitolag szivarog neki, mert a bugyija nedves lesz, de nem véres, hanem csak nedves, szintelen, ez hogy lehetséges? en nogyogyszhoz kuldtem h kerdezzen rá, de már en is kivancsi lettem...2012. jún. 28. 14:36
11/16 anonim válasza:
De attól sem úgy nedves, mintha a hüvelyéből jönne... És különben is, érzi azt Éva lánya, hogy honnan folyik, ami folyik.
Mellesleg én nem bírnám elviselni, hogy ne töröljem meg magam pisilés után... Fúj...
12/16 A kérdező kommentje:
nagyon sok kicsurran neki atlatszo, ugyh nedvesség valoszinuleg nem lesz, en inkabb inkontinenciara tippelek ..de kossz a tippeket
2012. jún. 28. 14:58
13/16 anonim válasza:
Menzeszen kívül is van ez neki? Ha nem sűrűn cseréli a tampont, lehet simán hüvelyváladék a hüvely alsó szakaszából, amit nem zár el a tampon.
14/16 anonim válasza:
Ha a barátnőd azt mondja, hogy nem pisi, akkor nem pisi, tehát nem is inkontinencia. Nem tudom, ez nálatok, fiúknál hogy megy, de gondolom nektek sem hasonló érzés a pisilés, meg az ejakuláció, pedig az egy helyről jön - nálunk pedig még csak a lyuk sem egyezik. Had' tudja már a barátnőd, hogy a hüvelyéből jön a cucc, hiszen érzi!
15/16 anonim válasza:
A hüvely bemeneténél is vannak bartorlin mirigyek, amik váladékot termelnek. Ha picit dörzsöli a bugyi, akkor simán nedvesedhet. Ennyi a nagy titok. Semmi jelentősége.
16/16 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmiről lehet szó, hogy néha a barátnőd vérzése kicsit "vizesebb". Néha ez velem is előfordul, ilyenkor elkezd a tamponból az az átlátszó folyadék szivárogni, ami összekenheti a bugyit. Ilyenkor ha rögtön kiveszem, akkor látom, hogy meg is telt. Valószínűleg ha még benthagynám egy darabig, akkor már vér szivárogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!