Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon es menzesz?

Tampon es menzesz?

Figyelt kérdés
a baratnom olyan kerdessel allt hozzam amire en nagyon nem tudom a választ, ugyh inkabb rákérdek, tampont használ menzesz alatt, de allitolag szivarog neki, mert a bugyija nedves lesz, de nem véres, hanem csak nedves, szintelen, ez hogy lehetséges? en nogyogyszhoz kuldtem h kerdezzen rá, de már en is kivancsi lettem...
2012. jún. 28. 14:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De attól sem úgy nedves, mintha a hüvelyéből jönne... És különben is, érzi azt Éva lánya, hogy honnan folyik, ami folyik.

Mellesleg én nem bírnám elviselni, hogy ne töröljem meg magam pisilés után... Fúj...

2012. jún. 28. 14:52
 12/16 A kérdező kommentje:
nagyon sok kicsurran neki atlatszo, ugyh nedvesség valoszinuleg nem lesz, en inkabb inkontinenciara tippelek ..de kossz a tippeket
2012. jún. 28. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Menzeszen kívül is van ez neki? Ha nem sűrűn cseréli a tampont, lehet simán hüvelyváladék a hüvely alsó szakaszából, amit nem zár el a tampon.
2012. jún. 28. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd azt mondja, hogy nem pisi, akkor nem pisi, tehát nem is inkontinencia. Nem tudom, ez nálatok, fiúknál hogy megy, de gondolom nektek sem hasonló érzés a pisilés, meg az ejakuláció, pedig az egy helyről jön - nálunk pedig még csak a lyuk sem egyezik. Had' tudja már a barátnőd, hogy a hüvelyéből jön a cucc, hiszen érzi!
2012. jún. 28. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:
A hüvely bemeneténél is vannak bartorlin mirigyek, amik váladékot termelnek. Ha picit dörzsöli a bugyi, akkor simán nedvesedhet. Ennyi a nagy titok. Semmi jelentősége.
2012. jún. 28. 20:24
 16/16 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmiről lehet szó, hogy néha a barátnőd vérzése kicsit "vizesebb". Néha ez velem is előfordul, ilyenkor elkezd a tamponból az az átlátszó folyadék szivárogni, ami összekenheti a bugyit. Ilyenkor ha rögtön kiveszem, akkor látom, hogy meg is telt. Valószínűleg ha még benthagynám egy darabig, akkor már vér szivárogna.
2012. jún. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!