Mi a bajom? 21 évesen bepisiltem, miért?
21 éves lány vagyok, kicsit felfáztam ma reggel (úgy ébredtem) erre 10 percenként pisilnem kell (ami nem probléma) de valami iszonyatos intenzitással kell. Nem tudok addig járni míg tart az inger. Előbb becsurgott :(
Ugye a felfázás az oka? Annyira szörnyen érzem magam :(
Fáj is mikor pisilsz?
Igyál rengeteget. Valószínű antibiotikumra is szükséged lesz.
Lehet attól egyébként.
Mi?
A felfázás az nem egy nap alatt jön létre, és gyakori vizelési ingerrel jár, de az esetek túlnyomó részében ez csak inger.
Másrészt járhat fájdalommal is. Csípő, égő, szúró érzés és szúrós szag esetleg véres vizelet is kísérheti.
Nem probléma, hogy 10 percenként wc-re kell járnod? Ez nem normális.
Menj el az orvoshoz, majd felír valamit, ami 2-3 nap alatt rendbe teszi.
Bőven elég egy nap a felfázáshoz.
Egyszer mikor éjszakás műszakban jártam dolgozni, iszonyúan fáradt voltam, majd összeestem, és télen leültem a villamoson. Csak rövid kabátom volt. De muszáj voltam, mert majd összeestem a fáradságtól, kb. helyben elaludtam. Pedig éreztem, hogy nem kellett volna, annyira hideg volt.
Egy nappal később én is pont így éreztem, mint a kérdező.
Pedig nem töltöttem többet a fagyos ülésen többet, mint 6-7 perc. Mégis bőven elég volt.
Szerencsére 1 nappal később már enyhült, rá két napra meg teljesen elmúlt.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon féltem elolvasni, hogy mit írtok :( Viszont én nem tudom, hogy csináltam, de jó hír, hogy tegnap estére semmi bajom nem volt :O
Szerintem az lehetett a baj, hogy egész nap nem ittam, mert most vettek fel melózni (végre) és nem nagyon volt időm még inni se. Betanítás tudjátok :/ aztán kiírtam a kérdést és onnantól végig ittam, és helyre jöttem. :) olyan este 11-re semmi bajom nem volt :)
Akkor jó. :)
Amúgy igen, a felfázástól lehetett. Felfáztál, emiatt nagyon kellett pisilned és bement. Mással is előfordult már.
Ne foglalkozz vele! Ilyenkor tusolj le, öltözz át, ruhák a gépbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!