Lányok! Nektek mikor kezdett ott lent szőrösödni? Normális, hogy 14 évesen szőrős?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 22:30
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy normális, hisz már rég a pubertás korban vagy. Már nem tudom pontosan, olyan 12 éves korom körül.
2/11 anonim válasza:
Igen normális, de mindenkinél más, hogy mármint korban máshogy kezdődik el valakinek 11 évesen valakinek később. Természetes dolog nőknél és férfiaknál is. Arra már nem emlékszem mikor kezdődött.
3/11 anonim válasza:
Igen normális. Nekem 11 éves koromban kezdett el szőrösödni. 17/L
4/11 anonim válasza:
Ráadásul az szép, ha gusztusosan /a finom ízlés határán belül/ borotválod fazonra. Legalább látszik, hogy nem egy igénytelen, és nem is kislány. [Persze ezt a jövőre!]
17/F
5/11 anonim válasza:
Én ismertem olyan lányt, akinek már 8 évesen szőrös volt a puncija! 14 évesen már nagyon sok lánynak szőrös.
6/11 anonim válasza:
Nekem már 8-9 éves koromban szőrösödött, de nagyon nem kellett volna. Úszáson, alsóban folyton piszkáltak emiatt. De én korán érő voltam.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 22. 09:01
8/11 anonim válasza:
simán,de ha még csak most kezdett szőrősődni akkor meg későnérő vagy,mert 9-11 éves korban már simán szőrősnek kell lennie,elvileg a lányok hamarabb fejlődnek mint a fiúk és a fiúk is simán 12-13 évesen már szőrődősnek.Meg 11-12 évesen aki a fejlett lányoknál az már menstruál,aki 13 éves kora után az nemileg kicsit szintén a későnérő kategóriába tartozik.
9/11 anonim válasza:
Én is nagyon korán értem és már 8 évesen szőrösödött,és én is jártam úszni,szóval nagyon ciki volt,mert ezzel csúfoltak.9 éves koromtól kezdtem el szőrteleníteni,sajnos ekkor már a lábamat is kellet mert nagyon durván szőrösödött.
10/11 anonim válasza:
Volt egy osztálytársnőm, neki már második osztályban szőrös volt és már menstruált is (8-9 évesen)!
Nekem 11 évesen kezdődött, bár sokáig nem hagytam, mert pár hónapra rá elkezdtem borotválni.
De pl. a legjobb barátnőm mesélte, hogy neki 15 évesen éppen hogy csak elkezdett nőni, későn érő típus.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!