12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?
Figyelt kérdés
A melleim akkorák mint 2 pattanás, egy kicsit púposodtak de ennyi, már pólóban sem szeretek lenni, mert szégyenlem ezt. 40 kg vagyok. Még nem jött meg, és nem is nagyon szőrösödök, csak egy kicsit. Az osztálytársnőimnek már 13 évesen 75-ös melltartót kell hordaniuk, és szép kerek fenekük van, mondhatnám úgy is hogy szépen kifejlődtek. Nekem meg még cicifix sem kell. Néha érzékenyek az érintésre és megfeszülnek. Egy kicsit szélesedett a csípőm, de semmi több. Ez normális?2012. júl. 1. 14:34
41/45 Lizybabah válasza:
ne aggódj én 15 vagyok de még én se fejlődtem semmit szó szerint!!!!!!!!!!!
42/45 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok én is olyan vagyok mint egy gördeszka. De örüljünk hogy még nem kell a melltartóval foglalkoznunk.
Osztálytársaim is fejlettebbek mint én, és én tudom hogy még nem vagyok elkésve. Én mindig csak arra gondolok, hogy nyáron azoknak a lányoknak akiknek már megjött azoknak milyen rossz lehet nyáron amikor nem fürödhetnek. Nekünk meg nincs ilyen gondunk.:-)
43/45 anonim válasza:
Helló! Nekem talán 13 évesen KEZDETT el nőni a mellem, most 16, és még mindig tökre kicsik. És a 14. szülinapom után jött meg először. Viszont én még mindig nem hordok melltartót, lehet ciki, de jól érzem magam topban is. És szerintem nekem még nem is kéne. Az osztályomba van olyan akinek már 11 évesen megjött, meg van akinek még nem. Ez mindenkinél más. Amikor én 12 voltam nem volt mindenkinek "kifejlett" melle. Nagyon nem :) . Nekem csak annyi a problémám, hogy ugye elég kicsi a mellem, és hozzá nagy seggem van. Peches vagyok... Néha elég hülyén nézhetek ki -.- Most már nyilván te is nőiesebben nézel ki ;) És az utolsónak üzenem: Igen, ezt én nagyon utálom. Ráadásul nálam van olyan, hogy egy hónapot kihagy, és nem mindig tudom, hogy akkor most meg fog-e jönni vagy sem :/
44/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tudom hogy már rég írtatok ide meg minden, de közölném veletek, hogy a helyzet nem nagyon változott..:) Azóta sok idő eltelt. 50 kg vagyok, megjött a menstruációm, viszont a mellem még mindig semmi, mondjuk annyira már kidudorodott hogy a pólón átlátszik..:) Viszont már szőrösödök meg minden, csak a mellem nem akar nőni.
2013. okt. 5. 18:22
45/45 anonim válasza:
A melled kb. 20 éves korodig nőhet, úgyhogy amiatt ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!