Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és nem fejlődök...

12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?

Figyelt kérdés
A melleim akkorák mint 2 pattanás, egy kicsit púposodtak de ennyi, már pólóban sem szeretek lenni, mert szégyenlem ezt. 40 kg vagyok. Még nem jött meg, és nem is nagyon szőrösödök, csak egy kicsit. Az osztálytársnőimnek már 13 évesen 75-ös melltartót kell hordaniuk, és szép kerek fenekük van, mondhatnám úgy is hogy szépen kifejlődtek. Nekem meg még cicifix sem kell. Néha érzékenyek az érintésre és megfeszülnek. Egy kicsit szélesedett a csípőm, de semmi több. Ez normális?

2012. júl. 1. 14:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Puncid és a hónaljad se szőrös még?
2012. júl. 4. 10:40
 32/45 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem, nekem már vagy 1,5 éve van fehérfolyásom, úgy szerintem lassan itt az ideje, hogy megjöjjön, de nem izgulok miatta, mert tudom, hogy nemsokára lesz (szerintem 1 éven belül maximum)29.voltam
2012. júl. 4. 11:52
 33/45 A kérdező kommentje:
Még nem nagyon...
2012. júl. 4. 17:01
 34/45 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok. Ne aggódj, mert nem vagy lemaradva! Mindenki más ütemben fejlődik.
2012. júl. 4. 17:09
 35/45 TomMunk ***** válasza:
No problem! Figyelj, ilyeneket nem lehet évekhez kötni (a szervezeted se egy naptár, csak a naptár épült arra). A pubertás kor 11-21 éves korig is eltarthat, viszont vannak, akik 15 éves korukra megérnek. Ez a természet rendje. Ne aggódj! :D
2012. júl. 6. 09:57
 36/45 anonim ***** válasza:
nekem a hónaljam csak 16 éves koromban kezdett el szőrösödni viszont lent már 13 éves korban szőrös volt :D pedig fiú vagyok!
2012. júl. 6. 19:15
 37/45 anonim ***** válasza:
Szia! Figyelj azoknak az osztálytársaidnak akiknek már nagyok a mellei ilyen fiatal korban, annak olyanok is maradnak egész életében (talán egy picit nagyobbak) Ne aggódj, ezzel semmi normálatlan nincs hogy te még ilyen vagy. De mondjuk olvashatnál ilyen felvilágosító könyveket,hogy fel tudj rá készülni, hogy milyen is lesz az. Azok a lányok akiknek már hamar megjött nem biztos hogy feltudtak készülni rá. :)
2012. júl. 21. 13:30
 38/45 anonim válasza:

22.válaszoló egyetértek:/

én is 14 éves vagyok és még nem jött meg , mellem is alig hogy elkezdett nőni. és énse tudok hízni:/ genetika ..:/

2012. júl. 24. 13:22
 39/45 anonim ***** válasza:
Nyugi,én 13 éves vagyok , 160 cm és 41 kg.És még nekem sincs semmi mellem.Néha én is cikisnek érzem,hogy még nincs mellem az osztálytársaimnak meg van.ugyanebben a cipőben járok én is,mint te.Viszont engem nem csúfolnak,hogy még nincs mellem,de egy barátnőmnek meg nagyon nagy van és nem is dagi csak kicsit,és..hát őt meg azzal cikizik hogy mekkora csöcse van.Szerintem nem vagy lekésve semmiről,valamekkora úgy is lesz.
2012. júl. 27. 21:58
 40/45 anonim ***** válasza:
nekem már kb.több mint 2 éve van fehér folyásom.Ott lent is már 1 éve minimum szőrös,és a hónaljam is. Mellem épp hogy elkezdett nőni,szóval mellem sincs,és elég vékony alkatú is vagyok. :/ Engem is csúfoltak hogy még nincs mellem,úgyhogy átérzem a fájdalmad.De valahogy ki kell bírnunk azt a pár évet, mire mi is érni kezdünk.Szóval fel a fejjel :)
2012. aug. 8. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!