12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?
Ha fájnak, viszketnek, akkor hamarosan meg is nőnek! :)
Ne idegeskedj emiatt. :)
Nekem is volt egy osztálytársam, aki csak 8. év végén kezdett melltartót hordani, akkor is jött meg neki. Van még időd, ne aggódj. :)
Viszont ha 14 éves korodig nincs változás, a biztonság kedvéért akkor már érdemes egy hormonszintet nézni. De addig ne idegeskedj. :)
A kérdésedre válaszolva, ez teljesen normális, vannak későn érő lányok, bár szerintem ez még nem számít annak, és ráadásul egy év alatt tényleg rengeteget tudsz változni.
Egyáltalán nem vagy elkésve. :)
Viszont attól függetlenül, hogy milyen hatással van a sport a testi változásokra (amihez, én nem értek) szerintem mindenképp sportolj rendszeresen, szerintem az fontos ebben a korban.
És hát azzal viszont, hogy ilyenek az osztálytársaid sajnos nem tudunk se mi, se te mit kezdeni... :/
Viszont az fel se merüljön benned, hogy valami nincs rendben, vannak korábban érő típusok, és vannak később... Én a második kategória voltam sokáig, aztán most már ez egyáltalán nem látszik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!