Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és nem fejlődök...

12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?

Figyelt kérdés
A melleim akkorák mint 2 pattanás, egy kicsit púposodtak de ennyi, már pólóban sem szeretek lenni, mert szégyenlem ezt. 40 kg vagyok. Még nem jött meg, és nem is nagyon szőrösödök, csak egy kicsit. Az osztálytársnőimnek már 13 évesen 75-ös melltartót kell hordaniuk, és szép kerek fenekük van, mondhatnám úgy is hogy szépen kifejlődtek. Nekem meg még cicifix sem kell. Néha érzékenyek az érintésre és megfeszülnek. Egy kicsit szélesedett a csípőm, de semmi több. Ez normális?

2012. júl. 1. 14:34
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nem szégyellném ha nem lennének ilyen **** emberek...
2012. júl. 1. 15:33
 12/45 anonim ***** válasza:
Szia! :) Megint a 2. válaszoló vagyok. Aki azért leszól, mert nem úgy fejlődsz mint a többi lány, az nagyon bunkó és elég primitív a gondolkodása! Te így vagy szép és értékes! :) Ne keseredj el!!! :)
2012. júl. 1. 15:46
 13/45 anonim ***** válasza:

Ha fájnak, viszketnek, akkor hamarosan meg is nőnek! :)

Ne idegeskedj emiatt. :)

Nekem is volt egy osztálytársam, aki csak 8. év végén kezdett melltartót hordani, akkor is jött meg neki. Van még időd, ne aggódj. :)

Viszont ha 14 éves korodig nincs változás, a biztonság kedvéért akkor már érdemes egy hormonszintet nézni. De addig ne idegeskedj. :)

2012. júl. 1. 17:01
 14/45 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva, ez teljesen normális, vannak későn érő lányok, bár szerintem ez még nem számít annak, és ráadásul egy év alatt tényleg rengeteget tudsz változni.

Egyáltalán nem vagy elkésve. :)

Viszont attól függetlenül, hogy milyen hatással van a sport a testi változásokra (amihez, én nem értek) szerintem mindenképp sportolj rendszeresen, szerintem az fontos ebben a korban.

És hát azzal viszont, hogy ilyenek az osztálytársaid sajnos nem tudunk se mi, se te mit kezdeni... :/

Viszont az fel se merüljön benned, hogy valami nincs rendben, vannak korábban érő típusok, és vannak később... Én a második kategória voltam sokáig, aztán most már ez egyáltalán nem látszik. ;)

2012. júl. 1. 18:39
 15/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, remélem azért hamarosan kifejlődök... Viszont nem is szeretnék akkora melleket mint két dinnye, csak legyen. :D
2012. júl. 1. 20:49
 16/45 A kérdező kommentje:
40 kg kevés ebben a korban?
2012. júl. 1. 20:50
 17/45 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy?
2012. júl. 1. 21:27
 18/45 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy?
2012. júl. 2. 06:04
 19/45 A kérdező kommentje:
146 - 150 cm vagyok.
2012. júl. 2. 07:07
 20/45 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen jó a 40 kiló, csak ne fogyj tovább!
2012. júl. 2. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!