12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?
Ez teljesen normális. Tesóm is nagyon vékony, csak 14 éves korában kezdett el nőni a melle és 16 éves korában jött meg neki! Ez még pont belefér a normális kategóriába. :D
Emlékszem ő is mindig siránkozott, hogy nincs melle, most meg van vagy C-s neki, és hozzá baromi vékony. Kicsit irigylem :DD
Szóval várj nyugisan. Aki meg ezért szól meg, az a nem normális. Nem tehetsz róla, ez van. :)
ne légy elkeseredve! nyugi van időd fejlődni...én most vagyok 13 és fél éves,, én vagyok az osztályban a legalacsonyabb,,még nem jött meg és még melltartót se hordok, néha parázok miatta, mert látom az osztálytársaimnak mekkorák vannak, de nyugi, meg fog nőni...képzeld magad a helyembe, én 8.-os leszek! :D
amúgy van egy nyugtató tanácsom, próbáld fel valakinek (tesódnak, anyukádnak) a melltartóját vagy valamilyen üzletben próbálj fel egy olyasmi méretet...és nézz tükörbe!! állj ott néhány percig és gondolkozz el, hogy ekkora mellek nekem jól állnak?! hamar rá fogsz jönni hogy nem tudod elképzelni magadat nagy mellekkel (legalábbis így most hirtelen...majd fokozatosan elkezd nőni,.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!