Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és nem fejlődök...

12 éves vagyok és nem fejlődök. Ez normális?

Figyelt kérdés
A melleim akkorák mint 2 pattanás, egy kicsit púposodtak de ennyi, már pólóban sem szeretek lenni, mert szégyenlem ezt. 40 kg vagyok. Még nem jött meg, és nem is nagyon szőrösödök, csak egy kicsit. Az osztálytársnőimnek már 13 évesen 75-ös melltartót kell hordaniuk, és szép kerek fenekük van, mondhatnám úgy is hogy szépen kifejlődtek. Nekem meg még cicifix sem kell. Néha érzékenyek az érintésre és megfeszülnek. Egy kicsit szélesedett a csípőm, de semmi több. Ez normális?

2012. júl. 1. 14:34
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nem is akarok fogyni, sőt, én azt hittem hogy inkább híznom kellene, de az meg egészségtelen ebben a korban... :)
2012. júl. 2. 07:29
 22/45 anonim ***** válasza:
Hát...egy cipőben járunk,csak én 14 éves vagyok, és sehol semmi,se mellem,se formás popsim,és még nekem sem jött meg a mensim. 14 éves vagyok 165cm és 41 kg. Sajnos nemtudok hízni, ilyen az alkatom. ://
2012. júl. 2. 11:48
 23/45 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Tesóm is nagyon vékony, csak 14 éves korában kezdett el nőni a melle és 16 éves korában jött meg neki! Ez még pont belefér a normális kategóriába. :D

Emlékszem ő is mindig siránkozott, hogy nincs melle, most meg van vagy C-s neki, és hozzá baromi vékony. Kicsit irigylem :DD

Szóval várj nyugisan. Aki meg ezért szól meg, az a nem normális. Nem tehetsz róla, ez van. :)

2012. júl. 2. 12:52
 24/45 A kérdező kommentje:
Oké várok, remélem hamarosan elkezdődik a növekedés... :)
2012. júl. 2. 14:54
 25/45 anonim ***** válasza:
Én nem magamrol fogok beszélni neked de nekem volt egy osztálytársam 8. os volt !! semmi melle nem volt kicsii s volt szoval 1 deszka csaj volt aztán vége lett a sulinak nyári szünet alatt ugy megszedte magát te olyan melle lettek jó kis segge gyönyörű lett te veled is ez lesz és vedd figyelembe hogy ő 8. os volt !!! :)
2012. júl. 2. 22:37
 26/45 A kérdező kommentje:
Az jó. :D Akkor én még addig is fejlődhetek. :)
2012. júl. 3. 10:01
 27/45 zenevilag válasza:
Hello nekem 12 éves koromban ez volt a problémám viszont fél évre rá már sokkal nagyobbak voltak és 13-dik szülinapom előtt megjött.Ne legyél szomorú még van időd és még valami fél év alatt is nagyon sokat nőhet ,Türelmesen várjál rá !!!14
2012. júl. 3. 10:30
 28/45 A kérdező kommentje:
Köszi most megnyugtattatok, azt hittem én vagyok ilyen lassan fejlődő. :)
2012. júl. 3. 11:21
 29/45 anonim ***** válasza:

ne légy elkeseredve! nyugi van időd fejlődni...én most vagyok 13 és fél éves,, én vagyok az osztályban a legalacsonyabb,,még nem jött meg és még melltartót se hordok, néha parázok miatta, mert látom az osztálytársaimnak mekkorák vannak, de nyugi, meg fog nőni...képzeld magad a helyembe, én 8.-os leszek! :D

amúgy van egy nyugtató tanácsom, próbáld fel valakinek (tesódnak, anyukádnak) a melltartóját vagy valamilyen üzletben próbálj fel egy olyasmi méretet...és nézz tükörbe!! állj ott néhány percig és gondolkozz el, hogy ekkora mellek nekem jól állnak?! hamar rá fogsz jönni hogy nem tudod elképzelni magadat nagy mellekkel (legalábbis így most hirtelen...majd fokozatosan elkezd nőni,.)

2012. júl. 3. 18:50
 30/45 A kérdező kommentje:
Hát rendben. :) De ha nincs fehér folyásom akkor még 12 és fél évesen sem fog megjönni. :/
2012. júl. 4. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!