Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hány éves korotok óta...

Ti hány éves korotok óta használtok tampont?

Figyelt kérdés
Mert engem szó szerint idegesít, amikor érzem, hogy vérzek, főleg, amikor elcsúszik a betét. Volt, amikor a suliban meg sem tudtam várni, amíg a hetes jelent, mert le kellett ülnöm (annyira véreztem, hogy egész nap csak ültem). Talán a tampon jobb megoldás lenne? De az a baj, hogy még csak 13 éves vagyok.
2012. jún. 20. 12:40
1 2
 11/13 XoXoXoXo válasza:

Ha annyira féltek a fertőzésektől, akkor szuper megoldás erre, hogy a nőgyógyásszal irattok fel gynoflor-t, vay vesztek vény nélkül kapható Lactofeel gélt. Ezek a menstruáció utáni első estére valók, gynoflor tabletta felhelyezésre, lactofeel hüvelygél meg "felnyomásra" való (mivel gél állagú), a hüvely flóráját állítja vissza mindkettő. Menstruáció alatt meg intim mosakodóval ki lehet mosni belülről a hüvelyt rendesen, vannak erre alkalmas dolgok, gyógyszertárban is segítenek a megfelelő vásárlásához, vagy a nőgyógyásztól is lehet ezek után érdeklődni!

(28/L)

2012. jún. 26. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát belülről semmilyen intim mosakodóval nem mosunk hüvelyt menstruáció alatt, még azon kívül sem tesz jót a közhiedelemmel ellentétben! A hüvely mikroflórájának egyáltalán nem tesz jót az irrigálás, reklám ide vagy oda. Az egyik barátnőm nőgyógyász, vele szoktunk erről beszélgetni. Ő inkább kúpot szokott erre a célra javasolni.
2012. jún. 26. 10:03
 13/13 anonim válasza:

13, 14 éves korom óta használok tampont.

A betétet régebben elviselni se tudtam. szóval azóta tampont használok és maximum ha otthon vagyok és már nem olyan erős a vérzésem akkor betét. 15,5

2012. szept. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!