Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ti minden nap használt...

Lányok, ti minden nap használtok tisztasági betétet? Nem zavar titeket?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos minden nap kell, és szörnyen zavar. Mindig attól tartok, hogy valamilyen olyan helyzetbe kerülök, ahol vetkőzni kell (tesi óra előtt, strandon), és nem tudom megoldani anélkül, hogy előtte ne menjek el wc-re elintézni a dolgot. Nektek is kell használni minden nap? Fog ez idővel változni?
2012. ápr. 29. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is minden nap kel, de én megszoktam, nem zavar.

Tök vékony, nem veszi észre senki, páromat sem zavarja.

2012. ápr. 29. 21:52
 2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, ebben semmi nincsen, nőknél ez természetes, 20nőből 19-nek kell!
2012. ápr. 29. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy időben minden nap hordtam, de aztán lett tőle egy gombás fertőzésem sajnos, és most már csak mensi előtt merek, pedig nekem is kéne. De egyébként egyáltalán nem zavart.
2012. ápr. 30. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
6%

Ne hordj minden nap betétet, többet árt mint használ.

Nekem is sok a folyásom, de a bugyi ezért van nem?

Minden betét alja műanyag, vagy nejlon, ami nem szellőzik, tehát könyebben elkapsz valami fertőzést. (ezt nődoki mondta) Szóval inkább pamut bugyi (nem tanga) és többször töröld meg magad intim törlővel.

2012. ápr. 30. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezért tettem fel a kérdést, mert nekem is sok folyásom van, és reméltem hogy idővel majd alakul a dolog. Sajna nem tudom megengedni, hogy ne használjak minden nap, mert a kendős dolgot nem tudnám megoldani a napi beosztás miatt, és nagyon kényelmetlen tud lenni a dolog, ha váratlan helyzetben kap el... De az megnyugtat egy kicsit, hogy nem én vagyok az egyedüli.
2012. ápr. 30. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!