Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy (ennyivel)...

Normális hogy (ennyivel) hamarabb menstruáltam?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklusom 17. napján, 17napja jött meg az utolsó mensim, ami kb 6napig tartott, tegnap este azt vettem észre hogy ismét megjött... Nem értem miért.. Nem változtattam semmit az életmódomon, nem vettem be hormontartalmú készítményt... Vajon mi oka lehet? :/ 17/L

2012. márc. 28. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem ártana egy nőgyógyász.
2012. márc. 28. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván nem normális. Ha először fordul elő, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha rendszeresen vagy köv. alkalommal sem normális időben jön meg, vagy tapasztalsz mást is, pl. fájdalom, akkor doki.
2012. márc. 28. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) És okvetlenül elmegyek dokihoz... :) De amúgy először fordult elő... De azért elmegyek, biztos ami biztos...
2012. márc. 28. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

dugjál fel egy tampont:DD

normális

2012. márc. 28. 11:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Te meg egy nagy l****t... Tanácsot kértem,nem hülyeségeket!
2012. márc. 29. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Néha nekem is van ilyen. Millió dolog befolyásolhatja, akár az időjárásváltozás is vagy ha stresszelsz pl. egy dolgozat miatt, szóval annyira nem kell megijedni :)
2012. márc. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!