A Libresse goodnight csomagolásán miért nincs az a ragasztócsík ami többinél? Mást is zavar ez rajtam kívül?
Tulajdonképpen azért zavar, mert ugye úgy szokás betétcserénél, h a régit kiveszem, felcsavarom, és ráragasztom az új csomagjára,azzal megint körbetekerem, majd azzal a kis csíkkal leragasztom. Már amelyiken van ugye...:S Mert ezen a fajtán nincs, így hiába is tekerem körbe az új csomagolásával, nem marad ott, sőt, sokszor maga a betét is szétnyílik, és ez sztem elég gáz, mert feltapad a szemeteszsák oldalára(a WC-ben lévő szemetest mindig beleürítjük a nagykukába, mielőtt elviszik), aljára, alig lehet kiszedni. Melleseleg nem is túl esztétikus dolog egy elhasznált betéttel szemezni, ami széttekeredet...:S
Ezért nem értem az éjszakaira miért nem teszik rá azt a ragasztócsíkot, amit az összes többi változatra is tesznek?!!:S
Azt nem tudom, hogy miért nins, de elég logikátlan dolognak tűnik, én is mindig a következő csomagolásába tekerem a használtat és aztán leragasztom. Mondjuk én always-es vagyok, itt az éjszakaihoz is "adnak" ragasztócsíkot.
Elenben az ikertesóm és anyu libresse-es és őket zavarta eleinte, de azóta megoldották, ők rendszeresítették celluxot a fürdőben. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!