Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Melyik betétet tartját...

Lányok! Melyik betétet tartjátok a legjobbnak, legkényelmesebbnek?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok.Fél éve jött meg az első menzeszem, az előtt pedig fehérfolyás miatt hordtam betétet (tisztaságit).Most, hogy megjött, a családom női tagjai ajánlottak már külömböző márkákat.Viszont ők felnőttek, nekem a legkisebbet szoktuk venni.Már vettem én, anya, keresztanya, de mindegyik kicsit kilógott a fehérneműmből ( iskolába járok, ezért tesi előtt átöltözésnél elég kellemetlen volt).Sőt, ezek elég kényelmetlenek is voltak, nyomták a combom.

Ti milyet hordtok?Nektek melyik vált be a legjobban?

2012. márc. 24. 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Always.. 12 éves korom óta menstruálok és azóta nincs gondom vele.. pedig én is nagyon sovány voltam, de nekem nem volt nagy.
2012. márc. 24. 17:51
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Szintén Always. Bár én idősebb vagyok, de a legkisebbje elég jó méretű, és kényelmesek is.
2012. márc. 24. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
én már rengeteget kipróbáltam, és szégyen nem szégyen, nekem a coop-os vált be a legjobban.
2012. márc. 25. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozok az Alwayst pártolókhoz, nyolc éve a kedvenc. A húgom is szereti, de hogy igazságos legyek anya és az ikertesóm a Libresse-re esküdnek. Bartnők között is ez a két márka merül fel folyamatosan, sztem ezekből válogasss!

20/L

2012. márc. 25. 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Libresse-re szavazok. Hiába voltam vékony,magas voltam és nagyon erős vérzésem volt már 11 éves korom óta,ezért éjszakait kellett nappalra is használnom. Majd váltok Super-re, a végén meg már elég a Normal. Mai napig ezt a rendszert használom. Én az Always-tól kipöttyösödtem,allergiás reakcióm lett. Azt mondják az Always Platinum már puhább,de számomra marad a Libresse! (:
2012. márc. 25. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Tisztaságiból is Libresse-t használok. Ne tévesszen meg a százalékom,de egy vitában hiába derült ki,hogy igazam van,nem hitték el! :)
2012. márc. 25. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen mindegy, hogy milyen. Szinte mindig másmilyen van itthon (sosem Always, vagy az ilyen agyonreklámozott márkásak), és én nem vettem észre különbséget közöttük. Nekem akármilyen megfelel.

16/L

2012. márc. 26. 15:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Libresse vált be legjobban :) 14/L
2012. márc. 28. 12:53
 9/13 anonim válasza:
100%
Hát én nem rég kezdtem és ugyanígy 12 vagyok. Én próbáltam naturellát és carefree-t és nekem a carefree sokkal jobban bejött...
2012. márc. 28. 19:40
 10/13 anonim válasza:
93%
Előző vagyok és most már ez a pár nap alatt átpártoltam Always-re!
2012. ápr. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!