Használtok hasfogó "pántot" (az a gumis tépőzáras)? Ha igen, miért? Hány hetes korotok óta?
ha ilyenre gondolsz,ezt szülés után szokták használni.terhesen nem.
Szia. én használok, már 3 hete. Csak ajánlani tudom. Nem egész nap van rajtam, csak mikor elmegyek valahová, vagy sétálni, vagy itthon takarítok. 25 hetes vagyok akkora pocival amivel más szülni jár. A védőnőm is szólt, hogy szerinte szerezzek be, és igaza volt. Ilyet vettem: [link]
Innen a gerda nevezetűt. Azért is ezt választottam, mert szülés után csak meg kell fordítani, és lehet has szorítónak hordani. Én spec. alig vártam, hogy vegyek, egyszerűen nem lehet összehasonlítani ha rajtad van. Nem nyomja a hasat, hanem tarja.
Én is szereztem be egyet, már a 18. hétben, de csak akkor hordom, ha olyan ruha van rajtam ami nem tartja a hasam! pl melegítő nadrág, ruha! A lányom nem szereti a kismama bugyit így azt nem tudom hordani, állandóan keményedik tőle, de ki szereti ha megkötözik! :D Ez meg alulról tartja és nem szorít! Mindennap nem hordom, de ajánlani tudom! :D
25. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!