Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak még? Elegem van...

Mit csináljak még? Elegem van nagyon ebből!

Figyelt kérdés

Szóval másfél éve,hogy szenvedek felfázással,ami mára már nem egy közönséges felfázás,hanem krónikus hugyúti fertőzés.

Voltam vele régebben háziorvosnál csak az antibiotikumot írta fel,elmentem egy nőgyógyászhoz,ő szintén,míg nemrégen elmentem egy másikhoz,aki mondta,h több antibiotikumot ne szedjek,mert nem jó,felírt vmi más gyógyszert. Csakhogy ez a gyógyszer sem hat,valószínűleg,mivel már 1hete,hogy akármikor fexem le,(hajnal 4-kor, este 10-kor) mindig felkelek hajnalban SÍRVA!!!,mert pisilnem kell és utána annyira fáj,hogy nem tudok mit csinálni. Vagy várom,hogy enyhüljön és vissza tudjak aludni (ami kb másfél óra) vagy nem is alszom vissza. Most az a helyzet,hogy 10-kor keltem,elmentem vécére és megint borzasztóan fáj!!!! Annyira fáj,hogy már sírhatnékom van,éppen nem sírok még,de nem sok híja van. Mi a fenét csináljak már??? Mikor lesz már ennek vége??? Itt a nyár,nem akarom a nyaramat a 4 fal között tölteni!!! Szeretnék járni fürdőbe,sétálgatni ahogy a többi fiatal teszi!!! Elegem van!!!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!

18/L

2009. júl. 6. 10:17
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Szia, teljesen átérzem a helyzeted, én is rettentő sokat küzdöttem ezzel a problémával, nekem az Urogin tinktúra segített. Recept nélkül kapható (1500ft körül van), rajta van, h hogyan kell alkalmazni és tényleg hatásos. Nem mellékesen nem gyógyszer, csak gyógyhatású készítmény.
2009. júl. 6. 14:05
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2009. júl. 6. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
Húgyhólyagrák.
2009. júl. 6. 15:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Micsoda???
2009. júl. 6. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Na azert durva h ilyet beirt valaki, en a legelso hozzaszolo vagyok....csak visszaneztem de ezt mar nemhagyhattam szo nelkul....dehogy vagy rakos!!!!!!!szegeny csajt nem kellene ijesztgetni enelkul is van eleg baja...nem kell gybol a legrosszabbra gondolni...sot...nyugi ugy latom kaptal ey csomo hasznos tippet egyik tuti bejon...ne keseredj el ha valamelyik nem segit probald a masikat.ez meg egy hulye
2009. júl. 6. 18:53
 16/18 anonim válasza:
Vajon UROLÓGUS-nál voltál már?! Nőgyógyászt és háziorvost írtál, de szakorvost még nem említettél! Az urológus ért legjobban a húgyúti problémákhoz! Járj szerencsével!
2009. júl. 6. 20:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Az urológus tenyészti ki a vizeletet ugye? Mivel jár az,hogy csinálja,mennyire fáj? LÉGYSZI olyan válaszoljon,aki túlélte :P elég kicsi a fájdalomküszöböm... :(
2009. júl. 6. 20:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
vörösáfonya vagy tőzegáfonya a legjobb ebben+ az ezüstkolloid is jó. Én az ezüstkolloidot próbáltam, segített, az áfonyáról akkor még nem hallottam, de ha megitn lenne ilyen problémám, kipróbálnám azt is!
2009. júl. 9. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!