Mit csináljak még? Elegem van nagyon ebből!
Szóval másfél éve,hogy szenvedek felfázással,ami mára már nem egy közönséges felfázás,hanem krónikus hugyúti fertőzés.
Voltam vele régebben háziorvosnál csak az antibiotikumot írta fel,elmentem egy nőgyógyászhoz,ő szintén,míg nemrégen elmentem egy másikhoz,aki mondta,h több antibiotikumot ne szedjek,mert nem jó,felírt vmi más gyógyszert. Csakhogy ez a gyógyszer sem hat,valószínűleg,mivel már 1hete,hogy akármikor fexem le,(hajnal 4-kor, este 10-kor) mindig felkelek hajnalban SÍRVA!!!,mert pisilnem kell és utána annyira fáj,hogy nem tudok mit csinálni. Vagy várom,hogy enyhüljön és vissza tudjak aludni (ami kb másfél óra) vagy nem is alszom vissza. Most az a helyzet,hogy 10-kor keltem,elmentem vécére és megint borzasztóan fáj!!!! Annyira fáj,hogy már sírhatnékom van,éppen nem sírok még,de nem sok híja van. Mi a fenét csináljak már??? Mikor lesz már ennek vége??? Itt a nyár,nem akarom a nyaramat a 4 fal között tölteni!!! Szeretnék járni fürdőbe,sétálgatni ahogy a többi fiatal teszi!!! Elegem van!!!! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
18/L
szia!en mindenkeppen azt mondom nezz korul itt a neten...olvass utana milyen gyogynovenyekbol csinalhatnal furdot magagadnak...baratnom hasonlo problemaval kuszkodott sajnos nem emlekszem mibol keszitette a furdovizet de egy heten keresztul reggel este abban ult es elmult a problemaja...bar hajlamos o is afelfazasra, meg a fertozeskre....ugyelnie kell ra hogy mindenutt nagy legyen a tisztasag, megis az ilyen homeopatias dolgok hasznaltak neki.Probald meg....nagyon rossz erzes en is voltam igy par napot.Remelem elmulik.
Tracy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!