Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami komoly bajom lehet?...

Valami komoly bajom lehet? Segitség!

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát szedek már kb.4éve. Pénteken kellene bevennem az utoló szem tablettát és jövő hét kedden kellene megjönnie. De ma reggel egy kicsit véres volt a bugyim (mint mikor kezd megjönni), azóta semmi! Viszont a hónapban egy tablettát elfelejtettem bevenni. Esetleg terhes lehetek vagy lehet valami más bajom is? A terhességi teszt nem mutatna még semmit és még a doki sem tudna mit mondani, hacsak nincs valami más bajom. MIT TEGYEK??? Hozzáteszem mindig pontosan szedem a tablettákat.
2009. júl. 6. 09:45
 1/5 A kérdező kommentje:
És még azt elfeljtettem, hogy szedhetem továbbra is a tablettát?
2009. júl. 6. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát volt szex azon a napon, amikor nem vetted be a tablettát? És utólag bevetted? (mármint mondjuk ha este szoktad, és akkor elfelejtetted, akkor mondjuk másnap reggel, vagy ilyenek)
2009. júl. 6. 10:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nem emlélkszem, hogy aznap volt-e sex de talán aznap nem csak a köv. nap vagy 2nappal utána. Nem vettem már be a tablettát, mert már csak akkor vettem észre mikor a következőt kellett bevennem, kettőt meg nem akartam bevenni egyszerre.
2009. júl. 6. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ha csak két nappal utána volt a szex, akkora visszaállhatott a szint és nem vagy terhes.

Meg általában a vérzés sem terhességre utal...

2009. júl. 6. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
És akkor mitől vérezhettem, megfázhattam vagy hasonló? Köszönöm a választ!
2009. júl. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!