Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Segítség! MIt tegyek? (létcive...

Segítség! MIt tegyek? (létcives komoly válaszokat)

Figyelt kérdés
egy hete kezdődött az egész, este a tükör előtt fésülködtem amikor a tükörben mögöttem megláttam egy rémes arcot, azon a napon képtelen voltam aludni ezért sokáig néztem a tvt, és az egész szobámban elment az áram. másnap a szomszéd néni panaszkodott, hogy náluk sem volt áram de szerintem azért mert kísért engem egy démon vagy szellem, ezutám egy napig nem történt semmi majd egyik este valaki a nevemen szólított többször is, és tegnap este éreztem hogy valaki a lábamat tapizza, nem képzelődöm és kérem szépen ne nevezzetek hülyének, kihez fordulhatnék segítségért? félek elmondani a szüleimenk de nagyon félek már ettől is
2010. aug. 30. 14:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
12 lehetsz kb és megijedhettél egy játéktól :D ebből látszik sokat kockulsz
2010. aug. 30. 14:04
 2/19 anonim válasza:
LÉGY SZÍVES, inkább olvass humoros, romantikus történeteket. A szüleidtől miért félsz, nyugodtan beszélj róluk erről, hátha megnyugszol!!!?
2010. aug. 30. 14:05
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak bemagyarázod magadnak.
2010. aug. 30. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy titokban nálad forgatják a Paranormal Activity 3 részét, 6 dimenzióban.

A talpad tapizása nem "'valakinek" a műve volt, azt azért érezted, mert átléptél egy dimenzión.

2010. aug. 30. 14:11
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Tipikus. Ez nem démon nem szellem hanem rosszabb annál. Nem akarom a frászt hozni rád, de ez egy másik ember műve. Egy olyan emberé aki képes az akaratával be tud hatolni egy másik ember elméjébe és azzal játszik. Amit látsz nem igazi minden annak a személynek a műve aki ártani akar neked. Hívhatjuk boszorkányságnak is akár. Hogy kihez fordulj segítségért? Senkihez, meg kell békélned ezzel a bizonyos személlyel. Én a szomszéd nénire gyanakszom.
2010. aug. 30. 14:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Beszélj erről a szüleiddel.

Ha téged kísértene a démon akkor a szomszédban nem ment volna el az áram.Ne idegeskedj,ne félj csak beképzeled magadnak ezeket a dolgokat.Ne nézz rémisztő filmeket.Beszélj a szüleiddel ők tudni fogják a megoldást.

2010. aug. 30. 14:18
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy ronda,tapizós ,levakarhatatlan villanyszámlás szelleme.Mondd meg anyudnak és a szomszéd néninek,hogy máskor időben fizessék be az áramszámlát,akkor nem fog többet megjelenni.
2010. aug. 30. 14:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Utolsó ne vezesd félre mindenki tudja, hogy boszorkány lehetett csak!
2010. aug. 30. 14:23
 9/19 anonim ***** válasza:
üsd ki a démont !
2010. aug. 30. 14:24
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
létcives :D:D:D:D:D na neeee
2010. aug. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!