Voltam nőgyógyásznál, méghozzá egy elég jó dokinál, de nem tudom hogy most mi van!?
Sárgászöldes folyásom van, elmentem dokihoz, ő vett kenetet elküldte hogy megnézzék van -e valami bajom. Ma visszamentem az eredményemért és semmi. Az ég világon SEMMI bajom nincs a papír szerint. Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy normálisnak tekinthető ez a folyás... Anyukámat már nem akarom zaklatni hogy keressen másik dokit, mivel tesómnak is meg neki is bevált már, pedig mindkettőjüket műteni is kellett. Szerintetek most mit kéne tennem?
15/L
Ez nem feltétlen a doki hibája, mivel nem ő végzi a tenyésztést, ő csak elküldi a mintát.
Kérd meg, hogy még egyszer vegye le a kenetet.
(Előtte ne mosakodj!)
Igen, normális, hogy ráhagyta a dolgot.
Sőt! Kifejezetten meglepően normális.
Ugyanis sok idióta orvos rögtön hormontablettát ad, aminek semmi értelme, csak bajt csinál ilyen esetben...
A sárgás-zöldes folyás valóban nem normális. A 3. válaszolónak meg nagyon igaza van, hogy örülj, hogy nem hormontabit kaptál.
Tudok ajánlani egy orvos, hogy ne anyukádat "zaklasd" vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!