Még nem voltam nőgyógyásznál. Gyógyszert szeretnék íratni. Mit fog csinálni a doki?
Teljes nőgyógyászati kivizsgálást.
Vetkőzés deréktól lefelé, felfekvés, terpesz, szemrevételezés, megtapogatás, egyik kezével felnyúl másikkal az alhasadat megnyomogatja. A "kacsával" szétnyitja a hüvelyedet, belenéz, esetleg kenetet vesz.
Felöltözhetsz alulról, vetkózés felülről, mellek megtekintése, megtapogatása esetleg mellbimbó összecsippentése finoman.
Felöltözés, megbeszélés.
Elküld - jó esetben - vérvételre, trombózisra való hajlam miatt.
Ha szégyenlős vagy akkor női orvost keress, aki elött kevésbé kellemetlen a vetkőzés és a kitárulkozás.
Ha vannak kérdéseis, akkor érdemes listát vinned magaddal, mert ott zavarodban nem fog eszedbe jutni.
Köszi. de az a hejzet hogy nem igen voltam beteges és nem jártam szinte semmilyen dokihoz.:D
de am azt hallottam hogy a női dokik nem olyan jók mint a férfiak. szerintetek? (tapasztalat)
Utolsó, nem értelek..
Ha egy ffi és egy nőnél járt , és az ismerősei is egy férfi és egy nőnél jártak, akkor abból nem lehet következtetést levonni szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!