Még nem voltam nőgyógyásznál. Gyógyszert szeretnék íratni. Mit fog csinálni a doki?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 12:51
11/18 anonim válasza:
Nem, egy tapasztalatból nem lehet, de pl. 5-ből már igen!
Mellesleg ha átgondolod, hogy a kislányok bármilyen ilyen jellegű problémáikkal és gondjaikkal otthon az anyukájukhoz (aki feltehetőleg nő) fordulnak és nem az apukájukhoz, akit pedig szintén nagyon szeretnek, akkor valószínűleg érthető lenne számodra is hogy miért lenne jobb a gyerek-tininőgyógyász.
12/18 anonim válasza:
Ha valóban 5-10 szemüveges orvos empatikusabb lenne mint 5-10 szemüveg nélküli, akkor bizony azt a következtetést vonnám le.
13/18 anonim válasza:
Az volt a válasz, hogy miért, ha egy ffinél és egy nőnél volt, akkor nem vonhat le ebből következtetés? Nem, abból nem. Volt eddig dolgom 6 dokival életemben 3 ffi 3 nő. A ffiakkal voltam jobban megelégedve, mégsem vonom le azt a következtetést, hogy a női dokik kevésbé empatikusak, vagy durvábbak. Pedig levonhatnám, ha akarnám, legalábbis szerintetek...
14/18 anonim válasza:
11-nek: a kérdező kora nem derült ki eddig, lehet, hogy 20 éves... Elküldenéd gyerek-tini nőgyógyászhoz? Viccesen nézne ott ki...
15/18 anonim válasza:
Természetesen akkor már nem, de értelemszerűen kell felfogni amit írtam...
16/18 anonim válasza:
Ja, de azért a női dokit első alkalomra véleményem attól még áll!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segíteséget. :) sokat segítettetek és nem tom soha nem voltam az a nagy nőrajongó. szal lehet ffi doki mellett döntök mert vagy 2-3 nagyonjó barátnőm de aztán lányok kilőve mindig is jobban szerettem a fiukkal haverkodni mint lányokkal xD szal köszi
2012. máj. 21. 06:28
18/18 A kérdező kommentje:
ha az életkoromnál tartunk 18 leszek idén
2012. máj. 21. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!