Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy eséllyel meddővé válik...

Nagy eséllyel meddővé válik egy nő abortusz után?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek fiatalabb korában volt egy abortusza, ami nagyon megviselte, nemrég mondta el nekem. Én komolyan tervezem vele az életemet, de nekem fontos, hogy legyenek gyerekeink. Lehetséges, hogy neki már nem lehet?

2012. máj. 14. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Én komolyan tervezem vele az életemet, de nekem fontos, hogy legyenek gyerekeink."

Azért manapság sok mindent meg tudnak oldani az orvosok.

Mit tudunk?

Azt, hogy a méhét egész biztosan nem kellett kivenni mondjuk uralhatatlan vérzés miatt, hiszen arról tudna. Megvannak a petefészkei is.

Innentől kezdve ha nem jön össze spontán a gyerek, még mindig van egy rakás lehetőség.

Szerintem ha vkivel komolyan tervezed, mert szereted, akkor a nehézségeket is megoldjátok.

2012. máj. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!