A mai modern orvostudomány mellett mennyi az esélye hogy valakinek 2-3 abortusz után is lehessen gyereke, akit problémamentesen kihord?
Nekem egy abortuszom se volt, csak elméleti kérdés.
És nem olyan válaszokat várok, hogy akinek volt abortusza, annak ne is legyen gyereke.
Manapság elég ritka, hogy vki abortusz után meddővé válik.
Szülészeten mondta a főnővér, hogy volt olyan nő, aki a 9. !!!!!! abortuszára ment.
Az abortuszok "mennyisége" nem csökkenti a teherbeesés lehetőségét. Természetesen több abortusznál a nagy számok törvénye alapján nagyobb az esélye a komplikációnak. De egyébként nincsen hatása. Extrém szám után el tudom képzelni, hogy gondok lehetnek a nyálkahártyával.
Amit nem tudok elképzelni, hogy ha valaki egyszer átéli, utána hogyan tudja újra megtenni. De az meg már az ő dolga. :/
Anyukámnak 4-szer volt abortusza mielőtt én megfogantam volna, és elmondása szerint semmi baj nem volt sem terhesség alatt, sem a szülés során...pedig abban az időben nem volt ilyen fejlett az orvostudomány.
Néhány ismerősömnek volt 1-2 abortusza, és senkinél sem jelentett gondot a későbbiekben.
90% felett.... akárcsak abortusz nélkül... 100% esélye meg senkinek nincs arra, hogy lehet gyereke, akit problémamentesen kihord... ha volt művi abortusza, ha nem.
ÜdV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!