Missed ab. után hőemelkedés?
Figyelt kérdés
Szóval múlt héten csütörtökön éjfél körül megindult a vetélésem és művi úton befejezték, mert sajnos elhalt a pici. Vérzésem már szinte pénteken sem volt, inkább csak nagyon enyhe barna folyásom van, valamint 37-37,2 közötti hőemelkedésem. Az alhasam vasárnap és hétfőn jobban fájt, de ez már múlóban van, ma már nem fáj annyira. Szerintetek, van okom aggódni és menjek vissza az orvoshoz vagy csak a szervezetem regenerálódik a lelki és testi megrázkódtatás miatt, mivel engem nem altattak a beavatkozás alatt és borzasztóan fájt az egész, így én erre gondolok.2012. ápr. 24. 14:31
1/13 anonim válasza:
emlékeim szerint nekem is volt hőemelkedésem, de nekem lett utána méhgyulladásom is. sztem irj Dr Hamvas Ferencnek, ő azonnal válaszol a www.orvostudakozo.hu oldalon
2/13 anonim válasza:
Nekem is hőemelkedésem lett egy ilyen műtét után, én visszamentem, mivel ezt az utasítást kaptam, hogy ha lázam lenne vagy hőemelkedésem, menjek vissza.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, csak ha lázam lenne akkor menjek vissza, bár nálunk olyanok az orvosok mint a hentesek. Ezért érdeklődök.
2012. ápr. 24. 15:04
4/13 anonim válasza:
első vagyok. mikor missed ab -om volt a tavaly én minden kérdésemet ami volt feltettem az orvostudakozón. pertsze elmentem utána dokihoz is, de legalánbb nem rágtam le másnapig a körmöm...
5/13 anonim válasza:
Inkább menj vissza, bár szerintem beleférhet a normálisba, de mi van, ha nem. Nekem nem volt hőemelkedésem a missed után.
6/13 anonim válasza:
Nekem azért volt hőemelkedésem, mert túl hamar zárult össze a méhszájam (mivel még sose szültem) és pangó folyadék volt a méhemben, ami enyhe gyulladást okozott. Engem benn tartottak egy éjszakára, méhösszehúzókat és infúziót kaptam. Azt mondta az orvos, hogy nagyon gyakori jelenség, de kezelést igényel! Menj vissza, ha akarsz még gyereket, ez nem játék.
7/13 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta, szép tiszta,kevés vérzésem van. Most ért oda a szervezetem. :)
2012. ápr. 25. 13:45
8/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyire azért nem örülnék a helyedben magamnak... Nekem megért egy visszamenetelt a dokihoz, mikor rendellenességet tapasztaltam ilyen műtét után, de ha te ettől boldog vagy, hogy "szép" vérzésed van, lelked rajta... Tényleg ne haragudj, a te dolgod, csak azt nem értem, hogyha többen leírták neked, hogy NEM normális dolog a hőemelkedés, akkor miért nem mész vissza?
9/13 anonim válasza:
Ha megnyugtat menj vissza, de nekem anno azt mondták, hogy 38 fölött menjek, vagy ha fáj.
10/13 A kérdező kommentje:
Az orvostudakozón különben az volt a válasz, hogy ne figyeljem magam ennyire.
2012. ápr. 25. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!