Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab. után hőemelkedés?

Missed ab. után hőemelkedés?

Figyelt kérdés
Szóval múlt héten csütörtökön éjfél körül megindult a vetélésem és művi úton befejezték, mert sajnos elhalt a pici. Vérzésem már szinte pénteken sem volt, inkább csak nagyon enyhe barna folyásom van, valamint 37-37,2 közötti hőemelkedésem. Az alhasam vasárnap és hétfőn jobban fájt, de ez már múlóban van, ma már nem fáj annyira. Szerintetek, van okom aggódni és menjek vissza az orvoshoz vagy csak a szervezetem regenerálódik a lelki és testi megrázkódtatás miatt, mivel engem nem altattak a beavatkozás alatt és borzasztóan fájt az egész, így én erre gondolok.

2012. ápr. 24. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
akkor örülök, hogy minden rendben! fel a fejjel!lelkileg is lassan helyrejössz
2012. ápr. 25. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, de az orvostudakozón Hamvas doktort kérdezted? Mert ő volt az, aki a misse után, mikor megírtam a szövettani leletemet, hogy mi róla a véleménye, mert ne értem, azt írta, hogy tök normális lelet, különben se nekem íródott, várjunk 3 hónapot és próbálkozhatunk. Majd kiderült, hogy ez közel sem így van, lettek komoly problémáim, és sokáig jártam ide-oda mire végre megszűntek, és egyáltalán szabad volt próbálkozni a teherbeeséssel.
2012. ápr. 25. 20:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Őt kérdeztem, de ma már nem fáj a hasam sem és reggel normális volt a hőm is. Bár most sikerült eltörnöm a jó öreg higanyost, de a higany része nem tört össze, legalább nem kell szedegetnem. De a digitális is normális hőt mutatott.
2012. ápr. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!