Abortusz után egy napig véreztem, szinte semmi nem jött addig amig a párommal elvesztettük a fejünket. Most baj van?
Nézd, az orgazmus oxytocin-elválasztással jár mindkét nemben (férfiban az hozza létre az ejakulációt), és hát az oxytocin szerintem ilyen helyzetben inkább hasznos, mint káros... káros inkább az alhasi vérbőség lehet, ami az izgalmi állapotban jön létre, de pont az orgazmussal szűnik is...
Szóval szerintem a gondod inkább a lelki tényező, a "hogy mertem élvezni, amikor rosszat tettem" - na ez az, amit sürgősen el kellene felejteni, mert ez az, ami abban is gátol, hogy a kérdéseet az orvosoddal öszintén megbeszéld. Szerintem nem tettél semmi olyant, amit szégyellned kellene, amit ne beszélhetnél meg emelt fővel és nyugodtan az orvosoddal...
Mindamellett az meg tény, hogy előbb rendbe kell magad tenni lelkileg mielőtt a szexualitással foglalkozol, mert a szőnyeg alá söpört lelki baj tönkreteheti a későbbi párkapcsolati-szexuális életed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!