Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után miként lesz a...

Abortusz után miként lesz a menstruációm?

Figyelt kérdés
feb 9. én volt az abortuszom :S akkor utána rögtön menstruáltam és most még nem jött meg. az eredeti ciklus fog visszaállni vagy hogyan lesz :S?
2012. márc. 9. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg a dokitól? Ezt elvileg magától kellett volna elmondania... Vagy nem?
2012. márc. 9. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam kihordani egy olyan ember gyerekét aki meg erőszakolja a fiatal lányokat : S
2012. márc. 9. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg, ha megerőszakoltak volna, azt nem írnád le ilyen egyszerűen.
2012. márc. 9. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de valami rossz érzésem volt a kérdéssel kapcsolatban amúgy is, hogy nem valami felelőtlenség áll a háttérben hanem valami más. Teljesen érthető én is elvetettem volna.

23/N

2012. márc. 9. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:
vagyok annyira dühös rá és kétségbe esett hogy tudjak róla kérdezni így tudok hogy nem kell tudniuk másoknak hogy ki is vagyok :S
2012. márc. 9. 22:40
 6/9 A kérdező kommentje:
de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ pedig nagyon fontos lenne számomra az orvosom nem mondta el és nem szeretnék vissza menni hozzá vagy felkeresni nem akarom azt a helyet többet látni!
2012. márc. 9. 22:41
 7/9 anonim válasza:
az abortusz utáni menstruáció normális menstruációnak számít, ugyanolyan ciklusosan kelle mostantól megjönnie mint elötte (tehát hamarosan). abortusz után gyakori ha késik kicsit
2012. márc. 9. 23:19
 8/9 anonim válasza:

Nagyon sajnálom, ami Veled történt...és teljesen érthető, hogy nem kívánsz újra szembesülni a kórházzal, a dokival stb. Még hagyhatsz egy kis időt a szervezetednek a helyreállásra, de ha a menstruációd hosszan kimarad, akkor mindenképpen fel kell keresned egy nőgyógyászt. Ha úgy könnyebb Neked, akkor egy másik dokit.

Sok lelkierőt a testi-lelki felépüléshez...

2012. márc. 10. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsónak meg az előttinek. akkor hagyok még egy kis időt neki. eddig mindig elsején volt a menstruációm meg szoktam hogy akkor van már :'(
2012. márc. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!