Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek (lányok) mikor kezdett...

Nektek (lányok) mikor kezdett nőni a melletek?

Figyelt kérdés
Nektek mikor kezdett nőni?Használtatok mellmasszírozást/mellre edzést vagy valamit?13 leszek és nekem nagyon cikis,hogy még nincs mellem.Nem is nő pedig 160 cm 41 kg vagyok.Elég vékony vagyok,de nagyon rossz érzés,hogy nincs mellem.Vannak olyan lányok akiknek nagykorára se lesz semmi melle?Mit tegyek(ha tudok tenni valamit ez ügyben)hogy nőjön?

2012. máj. 13. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem kb 12 éves koromba kezdett el nőni én is nagyon vékony voltam de csak 14 éves koromba lett akkora hogy tudjak toppot hordani( vagy hogy hívják) most 15 éves vagyok és még most is nagy rám a legkisebb melltartó is:D
2012. nov. 18. 10:26
 12/12 anonim válasza:
10 éves (tán 11) éves koromban kezdett el nőni a mellem.ma van a 13 ik szülinapom és a mellméretem: 75/a. lassan nőtt a mellem de most nyáron jobban megiindult a növekedése...ismerek olyan lányt aki 10. osztályos és semmi melle nemi kezdett el neki nöni.és 166 cm vagyok 53 kg..én vékonynak számitok az osztályunkba. ne aggódj majd elkezd nőni.
2013. jan. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!