Lányok/Nők nektek a melletek hányévesen kezdett nőni és hirtelen nőt meg vagy lassan?
Figyelt kérdés
az enyém nagyon kicsi de már 13 éves korom ta nő méghozzá nagyon lassan(szép a formája meg minden csak kicsi)anyu aztmondja h az övé is ígyvolt és mire 16 lett kb 90/B sek lehettek az7 enyém még fog nőni sztetek v már neis reménykedjek?:(mert jelenleg 90/A:S igaz elég sovány is vagyok..am a kérdést csak azért írtam mert nemhiszem h 1 félév-1év alatt olyan sokat nőhet..
15.5/L
2010. jan. 1. 13:12
1/21 anonim válasza:
18 éves korodig nőhet a melled. és nem hiszem, hogy annyira kicsi lenne. de a nagynakse örülj..:S
2/21 anonim válasza:
Kb.12 evesen kezdett noni, es nagyon lassan. Nekem is az a bajom veluk, hogy kicsi.
14/L
3/21 anonim válasza:
28 évesen 75B-ről 95C-re, mikor fiam született :)
bocs, ezt nem tudtam kihagyni :))
4/21 A kérdező kommentje:
semmibaj:) örülök h leírtad;)és köszönöm a válaszokat:)
2010. jan. 1. 13:30
5/21 anonim válasza:
enyém elég gyorsan nő,már most 90/b,és 14 vagyok:D...azt hiszem,hogy 10-11 éves koromban kezdett el nőni...
6/21 anonim válasza:
Nekem 9 éves koromban kezdett el nőni a mellem. Most 14 vagyok, a méretem 75/C és nagyon szeretem őket. Szép kerekdedek, formásak. Felőlem most meg is állhatna a növés, így pont jó. :)
7/21 A kérdező kommentje:
jó neked:)
az enyém meg nőhezne bőven még és gyorsan:)
2010. jan. 1. 16:06
8/21 anonim válasza:
hidd el, hogy megnőhet nagyon gyorsan 1 félév alatt is. Nekem úgy kb. 10 éves koromtól nő. jelenleg 13 vagyok és 11 éves koromra az egészen piciből egész jó cickók lettek:)
9/21 anonim válasza:
valami nemoké. ha sovány vagy nemlehet 90/b a melled. a 90 az a hátad körméretére vonatkozik, ésegy 90-es hátkörméret minden csak nem vékony. a B-s mell pedig átlagos, csak nem egy 90-es háton egy 75/B-s mell az teljesen átlagos mell. a B az a kosárméret. szóval nemtom, vagy rosszul mérted a melleidet, vagy egyáltalán nemvagy sovány, vagy pedig úszó vagy :D
10/21 A kérdező kommentje:
nemvasgyok úszó de elég sovány vagyok:)
és télleg elírta mmert ne 90/A hanme 70/A..köszi h szóltál észre se vettem:O
2010. jan. 2. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!