Lányok/Nők nektek a melletek hányévesen kezdett nőni és hirtelen nőt meg vagy lassan?
az enyém nagyon kicsi de már 13 éves korom ta nő méghozzá nagyon lassan(szép a formája meg minden csak kicsi)anyu aztmondja h az övé is ígyvolt és mire 16 lett kb 90/B sek lehettek az7 enyém még fog nőni sztetek v már neis reménykedjek?:(mert jelenleg 90/A:S igaz elég sovány is vagyok..am a kérdést csak azért írtam mert nemhiszem h 1 félév-1év alatt olyan sokat nőhet..
15.5/L
nekem 12-13 évesen kezdett nőni, most 16 vagyok és nagyon lassan nőtt (nől), szóval elég kicsi.
Vannak olyan ismerőseim akiknek hirtelen nőtt meg a mellük, szal ne aggódj biztos fog még nőni =)
Nem mindig a mellméret a lényeg. Ne aggódj, fog az még nőni épp eleget. ;)
19/F
egyébként ha szép feszes és formás akkor nembaj ha kicsi legalább nem lóg. de pl mamámnak, aki 65 éves aztmondta az orvos,h azért fáj a melle mert nől.xD
szóval ki tudja.:D és ne szomorkodj ha nincsenek hatalmas didkóid:D
Mondta a dokim egyszer hogy 30 éves korig is nőhet a mell. Ha híznál is nagyobb lenne, hiszen 70/A-val valóban vékony lehetsz, nekem is akkora bár én direkt fogytam le hogy kicsi legyen, nekem pont így tetszik.
25/L
A 90/A neked kicsi? Akk mit szóljak én? 75/B...
Am 11-12 éves lehettem. Korán érő típus vagyok=) Egy év alatt let ez, azóta egy cm se=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!