Ha sárgás darabos hüvelyváladékom van akkor hüvelygombám van? Utána néztem az interneten és minden jel arra utal, viszont anyumnak nem merek róla szólni kínosnak érzem. Mik a teendők ilyen esetben?
Szia! Velem beszélgettél tegnap este. :) Anyuddal sikerült dűlőre jutni? Bármi van, írj nyugodtan, akár itt, akár privátot. Amiatt meg ne aggódj, hogy anyud mit gondol, mondd el neki őszintén azt is, hogy szűz vagy, hogy nem akarod elkapkodni. Pontosan tudja ő is, hogy akárhol össze lehet szedni gombás meg bacis fertőzést. Remélem, hogy majd ha kamasz lesz a lányom, ugyanilyen bizalommal lesz felém. :) (Még odébb van szerencsére, csak 15 hónapos. Tesó meg a pocakban. :))
Az előttem válaszoló mindenképpen női dokit javasol, na ezt írtam már, hogy biztos bele fogsz futni ilyen válaszba. Igazából nincs különbség ffi és nő orvos között, tehát ha nincs kifejezetten ellenedre a ffi doki, akkor érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei (az ismerősök, rokonok, akik ajánlják). Anyudnak gondolom van orvosa, hozzá is mehetsz, ha javasolja Neked. Vagy kérdezd meg a barátnőidet. (Pesten én is tudok jó dokit, az enyém pasi, de nő is van a tarsolyban - igaz őt kevésbé ismerem.)
kedves 14.
"érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei "
miért gondolod, hogy kizárja egymást a női doki és amit te is én is más is elvár mint alapot bármelyik orvostól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!