Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha sárgás darabos hüvelyváladé...

Ha sárgás darabos hüvelyváladékom van akkor hüvelygombám van? Utána néztem az interneten és minden jel arra utal, viszont anyumnak nem merek róla szólni kínosnak érzem. Mik a teendők ilyen esetben?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként nyugodtan mehetsz szülő nélkül is nőgyógyászhoz, ha ennyire feszélyez a dolog. Az a lényeg, hogy az orvos lásson.
2012. máj. 5. 08:12
 12/22 anonim ***** válasza:
A magán orvos jó ötlet, ha megengedheted magadnak, mert azért ott több idő is jut rád és a pénz azért megteszi hatását, nem valószínű hogy bunkó módon viselkedne veled.
2012. máj. 5. 12:01
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
ja és mindenképpen női dokit javaslok első alkalomra, mert azért csak könnyebb a vetkőzés és a terpesztés is elötte, mint egy idegen férfi elött, és az "intim" dolgokat is könnyebb vele megbeszélni.
2012. máj. 5. 12:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia! Velem beszélgettél tegnap este. :) Anyuddal sikerült dűlőre jutni? Bármi van, írj nyugodtan, akár itt, akár privátot. Amiatt meg ne aggódj, hogy anyud mit gondol, mondd el neki őszintén azt is, hogy szűz vagy, hogy nem akarod elkapkodni. Pontosan tudja ő is, hogy akárhol össze lehet szedni gombás meg bacis fertőzést. Remélem, hogy majd ha kamasz lesz a lányom, ugyanilyen bizalommal lesz felém. :) (Még odébb van szerencsére, csak 15 hónapos. Tesó meg a pocakban. :))

Az előttem válaszoló mindenképpen női dokit javasol, na ezt írtam már, hogy biztos bele fogsz futni ilyen válaszba. Igazából nincs különbség ffi és nő orvos között, tehát ha nincs kifejezetten ellenedre a ffi doki, akkor érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei (az ismerősök, rokonok, akik ajánlják). Anyudnak gondolom van orvosa, hozzá is mehetsz, ha javasolja Neked. Vagy kérdezd meg a barátnőidet. (Pesten én is tudok jó dokit, az enyém pasi, de nő is van a tarsolyban - igaz őt kevésbé ismerem.)

2012. máj. 5. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:

kedves 14.

"érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei "

miért gondolod, hogy kizárja egymást a női doki és amit te is én is más is elvár mint alapot bármelyik orvostól?

2012. máj. 5. 14:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja, pesti női dokit én is tudok ajánlani neked, han kell szólj, küldöm priviben.
2012. máj. 5. 14:15
 17/22 anonim ***** válasza:
15., nem látom, hol olvastad ezt. Azt írtam, hogy szerintem előbbre való hogy milyen ember, és milyen orvos, mint hogy ffi-e vagy nő, AMENNYIBEN a kérdezőt nem feszélyezi az orvos neme. Engem pl nem feszélyez, soha nem érdekelt, hogy ffi-e vagy nő. Tudok olyat, akit zavar, ha ffi, és olyat, akit zavar ha nő. A lényeg, hogy ha a személyes ismerősei ajánlanak teszem azt egy szerintük szuper ffi dokit, és őt nem zavarja, akkor nem kell "mindenképpen női doki", ahogy írtad. Vagy akár fordítva. Ha javasolnak egy nőt, és nem zavarja, hogy nő, akkor persze az is oké. Az orvos neme szerintem legtöbbünknél sokadlagos kérdés. Van, akinél fontos, ők nyilván figyelembe veszik a keresésnél. A kérdező egyelőre nem írta, hogy neki ilyen téren van-e preferenciája, ezért nem szükséges "mindenképpen" női dokit javasolni. Ugyanis az ilyen "mindenképpen" javaslatok egy csomó gátlást szülhetnek azokban is, akikben amúgy nem lenne.
2012. máj. 5. 14:22
 18/22 A kérdező kommentje:
elmondtam, jövő hét doki..:s anya nőgyógyászához megyünk. férfi. viszont anya aztmondta nemkell rettegni. de én azért parázok.
2012. máj. 5. 20:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok, az első lépést megtetted, igazán bátor vagy! Persze, hogy parázol, ez természetes. Anyukád orvosa biztosan nagyon kedves és empatikus lesz, ha nem így lenne, anyud sem járna hozzá, de biztos, hogy nem ajánlaná Neked, ha bármi gond lenne vele. Gondolom anyud szívesen bekísér, ha szeretnéd, de az is érthető, ha inkább nem (én nem szerettem volna ebben a koromban hogy bárki ott legyen, de igazából most se rajongok érte, ha a férjem bejön velem.) Minden rendben lesz, csak lazán!! (Írj, ha bármi van!)
2012. máj. 5. 21:06
 20/22 A kérdező kommentje:
nem megyünk anya orvosához mégsem,,, mert nem rendel itt a közeljövőben most mondott pár nevet utánuk kutakodom, jaaaj necces lesz..
2012. máj. 5. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!