Lehet olyan hüvelygombám is, hogy nincs folyásom, csak csipedő, enyhe viszkető érzés? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Voltam dokinál aki mondta hogy ez nem az mivel nem lát gyulladást és a ph-ám is jó. Már egyszer voltam ilyennel akkor vett törletet is és nega lett. Viszont irt gombaellenes tabit, és már nem érzem. Akkor most mégis az lehetett? De akkor miért nem erősödtek fel a tünetek 1 hét alatt? Gyakran van és olyankor pár nap és totál előjönnek a tipikus tünetek.2012. ápr. 22. 14:07
1/3 A kérdező kommentje:
Már agyamra megy hogy nem tudom hogy mikor van gombám és mikor nem. Valamilyen szinten mindig érzek valamit.
2012. ápr. 22. 14:08
2/3 anonim válasza:
lehet hogy vmi irritálja (műszálas bugyi, nem jól szellőző fehérnemű, nadrág, intim mosakodó stb) vagy a jó ph-d ellenére mégis felborult a hüvelyflóra egyensúlya. használj visszaállító kúpot.
3/3 anonim válasza:
Siman lehet gomba ilyen tunetekkel is folyas nelkul, nekem is igy volt. Kaptam ra huvelytablettat, es- nem akarom elkiabalni- rendbejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!