Tegnap voltunk együtt a párommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem hanem előtte jóval kivettük és ma reggel vettem észre hogy a hüvelyváladékom enyhén barna színű mitől lehet?
lehet megfog jönni vagy pedig túl erősen csináltátok.
de védekezzetek így is nagy esélye van,hogy terhes maradhatsz,ne játsz a tűzzel!
"de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!"
Nem tudom ez mit javít a helyzeteden. Ha nem akarsz gyereket, akkor tök mindegy, hány évesen veteted el...az eredmény ugyanaz.
Egyébként ha két heted van menzeszig, akkor ovulációd van. Igazán "jó" időpontra sikerült időzíteni a védekezés nélküli aktust.
Imádkozzál elég erősen, hogy ebből ne legyen baj, mert minden esélyt megadtatok egy gyerekre. Ennél szebben már nem is lehetett volna időzíteni.
az utolsó előtti válaszolóhoz szólok,ne itéld meg a másikat
hány pár nem védekezik hanem időbe kiveszik és nem marad a nő terhes. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. ha meg mégis teherbe esnék nem vetetném el. fölnevelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!