SÜRGŐS! Hüvelygombám lett, neten azt írják hogy levendula, kakukkfű vagy teafa olajjal csepegtetett vízbe kell ülni. Nekem csak borsmentám van. Az is jó?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 15:49
1/12 A kérdező kommentje:
az van ráírva hogy csak külsőleg, igy is szabad?
2012. márc. 25. 15:53
3/12 anonim válasza:
Egyik sem ér semmit, ha biztos vagy benne, hogy gomba, akkor vegyél Canesteint, vagy menj el nőgyógyászhoz, ő jobban tudja mi kell rá.
4/12 A kérdező kommentje:
miért?
2012. márc. 25. 15:58
5/12 anonim válasza:
Ecetes vízzel irrigálj, míg nem mész orvoshoz.
6/12 A kérdező kommentje:
hát ma nem tudok Canestent venni, addig itthon akartam javítani magamon
2012. márc. 25. 15:58
7/12 A kérdező kommentje:
H kell ecetes vízzel irrigálni??
2012. márc. 25. 15:59
8/12 anonim válasza:
Szia !
Ne kezelgesd otthon magad, mert nincs értelme. Holnap irány a doki,ő felír célzott kúpot,kenőcsöt v gyógyszert.
A hüvelygomba-ha tényleg az,de ez megállapítható tenyésztéssel pl.-nagyon makacs és nem múlik el könnyen,totál ki kell magad kezeltetni, mert visszatérhet gyorsan.
Amíg meg nem gyógyulsz kerüld a fürdőket,uszodát és a nemi életet is, mert a partnered is fertőződ!
Az otthoni ,helyi kezelgetéseket pedig felejtsd el!
9/12 anonim válasza:
Canestent kellene megpróbálnod. Holnap reggel, ha ma nem találsz nyitvatartó gyógyszertárt.
10/12 anonim válasza:
Ha tudsz menj dokihoz. Nem annyira jók ezek az otthoni kezelgetések :( az orvos biztos ad valamit, amitől rendbe jössz! De mindenképpen tedd rendbe a hüvelyflórádat, mert vissza fogsz fertőződni :( Én probiotikus tampont használok, azóta nem kaptam el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!