Ha sárgás darabos hüvelyváladékom van akkor hüvelygombám van? Utána néztem az interneten és minden jel arra utal, viszont anyumnak nem merek róla szólni kínosnak érzem. Mik a teendők ilyen esetben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 19:46
1/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?Mindenképp nőgyógyász!
2/22 A kérdező kommentje:
16 és még sosem voltam nőgyógyásznál nagyon rettegek tőle.
2012. máj. 4. 20:14
3/22 anonim válasza:
Ne rettegj, szólj anyukádnak, és menjetek el. Ha nem akarsz szólni, akkor keress egy tapasztaltabb barátnőt, vagy idősebb nőrokont, ismerőst, és menjetek együtt. Amúgy inkább baktériumra utal a sárgás folyás, arra pedig csak orvos adhat antibiotikumos kúpot. Irány a doki, általában nem harapnak a nőgyógyászok! :)
4/22 A kérdező kommentje:
rendben, megfontolom, köszi a tanácsot:)
2012. máj. 4. 20:45
5/22 anonim válasza:
Majd írj, mi volt! :) Drukkolok! (Az első látogatás előtt természetes az ismeretlentől való félelem, sőt, én így a második babánkat várva is izgulok egy kicsit mindig, pedig régóta ismerem a dokit.)
6/22 A kérdező kommentje:
jójó, :) és ha már nőgyógyász,, tudnál pár hasznos tanácsot adni?:)
2012. máj. 4. 21:08
7/22 anonim válasza:
:) Persze. Keress infot a környékbeli dokikról, amelyik szimpi, ahhoz jelentkezz be, és ne izgulj nagyon. Sokkal rosszabbnak képzeli az ember, mint amilyen valójában. Szólj a dokinak, hogy először vagy nőgyógyásznál, biztosan segítőkész lesz. A többség szerintem rendes, normális, bár bele lehet futni bunkó orvosba, ezért jobb olyanhoz menni, akit legalább egy valaki ajánl, esetleg el is kísér hozzá. Biztosan fogsz majd itt olyan tanácsokat kapni, hogy elsőre mindenképpen menj női dokihoz. Ha szeretnél, persze kereshetsz nőt, de ha nem feszélyez az orvos neme, akkor könnyebb dolgod lesz a doki kereséssel. Van, aki szívesebben megy nőhöz, van, aki szívesebben megy férfihoz, van, akinek mindegy. Ezt neked kell tudnod, hogy te melyik csoportba tartozol. A vizsgálat nem fáj, persze kicsit kellemetlen lehet, elsőre főleg. Amivel a legtöbbet segíthetsz magadnak - meg a dokinak is - ha lassan és mélyeket lélegzel közben, és megpróbálsz lazítani. Ha kérdéseid vannak, írd fel előre - nekem a mai napig fel kell ,különben ott semmi nem jut eszembe, az se, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Bár utóbbira azért hamar fény derül. ;) Szerintem a lényeg, hogy ne csinálj belőle magadnak nagyobb "lelki traumát", mint amennyit ér ez az egész, tehát ne aggódj feleslegesen, fogd fel úgy, mint ha fogorvoshoz mennél, vagy más dokihoz. Sok sikert!! (Ha van vm konkrét kérdésed, írj bátran, ha tudok, válaszolok rá.)
8/22 A kérdező kommentje:
hú, köszi szépen,:) olvastam már innen onnan dolgokat, viszont ezt kicsit cikinek érzem h nembeszéltem még erről anyummal, félek vagy nem is tudom hajlamos a a dolgok túlreagálására, van barátom, már nyolc hónapja, de még nemvolt szex és még egyenlőre nem is akarjuk. nem akarjuk elkapkodni, várunk a megfelelő pillanatra, és ebből lehetnek gondok itthon hogy anya azt hiszi majd h jaj a kislánya milyen rossz tipikus tizenéves aki a bokorba d*g, mert néha egy-egy veszekedésnél megkapom azt hogy ugyanolyan vagyok mint a többi tizenéves... jó persze én is olyan eleven, virgonc, néha nagy marha vagyok, de nem csinálok ilyesféle butaságokat.. szóval majd holnap beadom neki, h valószínűleg valami fertőzésem van és kitalálunk valamit, remélem segítőkész lesz :) bizonytalan vagyok nagyon. normális ember megfogja érteni, csak még sosem volt ilyen és nemtudom hogy kezeljem, nagyon iZgulok :s :D És majd akkor a nőgyógyász dolgot is megfirtatjuk. ha lesz még valamilyen kérdésem mondjuk holnap a beszélgetés után, fordulhatok hozzád ugyanitt? kicsit könnyebb így névtelenül mint valakivel szemtől szemben:D szimpatikus válaszokat adtál, köszi mégegyszer
2012. máj. 4. 21:52
9/22 anonim válasza:
Ne az internetről diagnosztizáld magad. Sőt, Te sehogy sem, hanem menj orvoshoz, aki megvizsgál, és ő is csak úgy tudja, hogy mi bajod van, és mi kell rá.
10/22 anonim válasza:
Érdemes egy papírra összeírni az orvosnak való kérdéseidet, mert a vizsgadrukk miatt az ember sok mindent elfelejt:)
Én első alkalommal egy laza, jófej dokit javaslok aki figyelmes, van humora. Biztosan van ilyen az ismerősi körben. Ha megteheted menj magánba, na nem azért, mert csak ott normálisak, de nincsen benn asszisztens, aki engem nő létére mindig feszélyez és a dokinak sem kell úgy rohannia, tudtok kicsit dumcsizni.
Valószínűleg a gomba mellett lehet egy kis bakteriális ráfertőzésed is, ennek megfelelően kapsz majd kúpot. Anyud miatt meg ne parázz, mert ezekhez a fertőzésekhez egyáltalán nem kell partner, sajnos népbetegség.. viszont amíg meg nem gyógyulsz, értelemszerűen ne éljetek nemi életet.
Sok sikert, ne aggódj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!