Miért van több férfi nőgyógyász, mint nő nőgyógyász?
Kedves kérdező, nem tudom igazán miért tűnik darázsfészeknek amibe nyúltál a kérdéseddel,
de az most már biztos, hogy 2-3 rendkívűl agresszív másokat trollnak nevező egyén valamiért keresztes harcot vív ellened.
Érthetetlen, hogy valamiféle perverzitás, vagy a férfi nőgyógyászok rosszul értelmezett "védelme" érdekében teszik, amit tesznek, de velük értelmes beszédet nem lehet folytatni, mert nem is igénylik azt, csak az ordenáré, agresszív letromfolását annak aki nem a szájuk ízlése szerinti kérdést teszi fel, vagy esetleg válaszol itt.
Nem tudom milyen vélt sérelmek érték őket, de nyilván súlyos oka lehet viselkedésüknek, mert nem tudnak megszabadulni attól a kényszertől, hogy a számukra "érdektelen hülyeségekre" azonnal lecsapjanak.
Szerintem nem kellene válaszolgatni nekik, ahogy a trollok
ellen javasolja a Wikipedia is.
Úgy gondolom, hogy a pénz miatt, gondolj bele, hogy egészséges nőket szűr, szüléseken van jelen, amit ugyan a szülésznő vezet le, de ha gond van akkor ott legyen és teszi el a borítékokat.
Amikor meg kezdi a pályát, akkor még a női test sem hiszem hogy taszító lenne számára.
Aztán később már nem hiszem hogy ez túlzottan motiválná, legalább is a nagy többséget.
két dolog motiválhat egy huszonéves fiatalembert:
1. a női testhez való igen erős, átlagot meghaladó vonzalma
2. a pénz szeretete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!