Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van több férfi nőgyógyás...

Miért van több férfi nőgyógyász, mint nő nőgyógyász?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 22:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező, nem tudom igazán miért tűnik darázsfészeknek amibe nyúltál a kérdéseddel,

de az most már biztos, hogy 2-3 rendkívűl agresszív másokat trollnak nevező egyén valamiért keresztes harcot vív ellened.

Érthetetlen, hogy valamiféle perverzitás, vagy a férfi nőgyógyászok rosszul értelmezett "védelme" érdekében teszik, amit tesznek, de velük értelmes beszédet nem lehet folytatni, mert nem is igénylik azt, csak az ordenáré, agresszív letromfolását annak aki nem a szájuk ízlése szerinti kérdést teszi fel, vagy esetleg válaszol itt.

Nem tudom milyen vélt sérelmek érték őket, de nyilván súlyos oka lehet viselkedésüknek, mert nem tudnak megszabadulni attól a kényszertől, hogy a számukra "érdektelen hülyeségekre" azonnal lecsapjanak.

Szerintem nem kellene válaszolgatni nekik, ahogy a trollok

ellen javasolja a Wikipedia is.

2012. ápr. 28. 10:56
 22/26 anonim ***** válasza:

# 19

Teljesen igaz.

2012. ápr. 28. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a pénz miatt, gondolj bele, hogy egészséges nőket szűr, szüléseken van jelen, amit ugyan a szülésznő vezet le, de ha gond van akkor ott legyen és teszi el a borítékokat.

Amikor meg kezdi a pályát, akkor még a női test sem hiszem hogy taszító lenne számára.

Aztán később már nem hiszem hogy ez túlzottan motiválná, legalább is a nagy többséget.

2012. ápr. 28. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
32%

két dolog motiválhat egy huszonéves fiatalembert:

1. a női testhez való igen erős, átlagot meghaladó vonzalma

2. a pénz szeretete

2012. jún. 4. 16:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy később aztán a pénz szeretete marad a fő mozgatórugó, a női test látványát meg előbb-utóbb megunja...
2012. jún. 5. 07:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Beszélgettem nem olyan régen egy idős nőgyógyásszal aki azt mondta, hogy azok a fiúk mennek nőgyógyásznak az egyetemen, akiknek a női testhez való affinitásuk az átlag felett van!
2012. jún. 5. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!